Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Αφεντικό ο Στραματσόνι!!


Αφεντικό ο Στραματσόνι

Μετά την αποχώρηση των Φύσσα-Βόκολου ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο ο Στραματσόνι. Περισσότερες πρωτοβουλίες αναλαμβάνει στον Παναθηναϊκό ο Γ. Αλαφούζος, αμετακίνητος ο Σαραβάκος.

Η αποχώρηση των Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολου από τον Παναθηναϊκό συνεπάγεται εσωτερικές ανακατατάξεις, αν κι όχι σε θεσμικό επίπεδο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι επιβεβαιώνεται πως είναι πανίσχυρος στην ομάδα, όπως αποδείχτηκε και από τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριο και ήταν όλες επιλογές του ίδιου. Ο Ιταλός προπονητής είναι το απόλυτα αφεντικό στην ομάδα μετά από απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, με τον οποίο μιλά απευθείας ο ίδιος κι όχι μέσω των Φύσσα-Βόκολου, όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος.

Στα πλάνα του προέδρου της ΠΑΕ δεν υπάρχει η αντικατάσταση των δύο απερχόμενων ανδρών στους ρόλους τους και οι αρμοδιότητές τους θα κατανεμηθούν σε στελέχη της ομάδας. Τις διαπραγματεύσεις για τις μεταγραφές αναλαμβάνει-όπως έγινε και στις κινήσεις του Γενάρη-η Αθηνά Μπαλωμένου, ενώ ίσως να εμπλακεί στο εξής και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος. Πάντως δεν αποκλείεται μέχρι το καλοκαίρι κάποιος πρώην παίκτης της ομάδας να αναλάβει πόστο.

Τέλος, σημειώνεται πως ο Δημήτρης Σαραβάκος είναι αμετακίνητος και διατηρεί τον ισχυρό ρόλο του ως σύμβουλος του Γιάννη Αλαφούζου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: