Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

«Πονοκέφαλοι» για Τούντορ!!


«Πονοκέφαλοι» για Τούντορ

Τα προβλήματα τραυματισμός δυσκολεύουν ακόμη πιο πολύ το έργο του Ιγκόρ Τούντορ εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Οι σκέψεις του Κροάτη για την ενδεκάδα.

Μετά τους Γλύκο, Χαρίση, Λέοβατς και πρόσφατα τους Ζάιρο, Ροντρίγκες, χθες ο Ιγκόρ Τούντορ λίγο έλειψε να χάσει και τον Νίκο Κοροβέση.

Ο νεαρός μπακ αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και αποχώρησε από την προπόνηση, με την ελπίδα ότι πρόλαβε να μην πάθει κάτι χειρότερο.

Σήμερα θα φανεί αν ο Κοροβέσης θα μπορεί να τον υπολογίζει ή όχι για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το έργο του Κροάτη τεχνικού έχει γίνει δύσκολο, χωρίς ακόμα να έχει αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Μπερμπάτοφ που εξέτισε την ποινή του.

Το πιθανότερο σχήμα είναι: Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηησαΐας, Τζαβέλλας (αν δεν παίξει ο Κοροβέσης), Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ και Σάμπο (ή Γκολάσα).

Αμφίβολος παραμένει ο Μυστακίδης, εκτός των άλλων θεμάτων που έχει ο Τούντορ, που δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να αναγκαστεί να αλλάξει το πρόγραμμα προπόνησης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: