Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Γιάνκοβιτς: «Όλα ήταν θέμα ενέργειας»


Γιάνκοβιτς: «Όλα ήταν θέμα ενέργειας»

Στην ενέργεια που χρειάζεται και έδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μετά την άνετη νίκη των «πράσινων» στο Ζάγκρεμπ επί της Τσεντεβίτα.

Ο διεθνής φόργουορντ τόνισε πως το συγκεκριμένο ματς ήταν ευκαιρία για να επιστρέψουν οι επιτυχίες και έδειξαν πως μπορούν να παίξουν άμυνα. Στάθηκε στις αλλαγές και στα μαρκαρίσματα των Πούλεν και Μπίλαν, ενώ ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου κόντρα στην Εφές.

Αναλυτικά: «Ξέραμε ότι είναι μια ευκαιρία, ώστε να γυρίσουμε στο δρόμο που έχουμε επιλέξει. Θέλαμε πολύ τη νίκη, από τις προπονήσεις ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε, ειδικά στην άμυνά μας. Παίξαμε κάποιες συγκεκριμένες αλλαγές, δεν αφήσαμε τον Πούλεν να κάνει το παιχνίδι του και παίξαμε σκληρά τον Μπίλαν.

Πρέπει να έχουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας, σε κάποια παιχνίδια ήμασταν χαμηλά σε επίπεδο ενέργειας. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι οδηγός για εμάς, σε επίπεδο ενέργειας και συγκέντρωσης στην άμυνα.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι. αυτό με την Εφές. Το τελευταίο του πρώτου γύρου του Top 16. Θέλουμε πολύ τη νίκη και τον κόσμο δίπλα μας, ώστε να το κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: