Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Παπαδόπουλος: «Να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια»


Παπαδόπουλος: «Να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια»

Στη συγκέντρωση για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Ηρακλή στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Ο τεχνικός του «γηραιού» τόνισε πως στο πρώτο ματς το σκορ αδικεί την ομάδα του και πως περιμένει κάτι καλύτερο στα δυο ματς των προημιτελικών. Θεωρεί πως είχαν φάσεις για να σκοράρουν και γκρίνιαξε για το γεγονός πως αγωνίζονται Πέμπτη βράδυ και Κυριακή μεσημέρι. Αναφέρθηκε στους Λεοζίνιο-Μοντέιρο, πιστεύει πως θα βοηθήσουν οι μεταγραφές που έγιναν και πως πρέπει να βρεθούν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Αναλυτικά: «Αν αναλύσουμε και τα δύο παιχνίδια, μπορούμε να πούμε πως στο πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ έφτασε τέσσερις φορές στην περιοχή και δεχτήκαμε τέσσερα γκολ χωρίς να μας απειλήσει. Είχαμε την ευκαιρία μας να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Σήμερα έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Είχαμε φάσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε το εις βάρος μας σκορ και η αποστολή μας ήταν δύσκολη. Ο θεσμός του Κυπέλλου, δυστυχώς για εμάς, τελείωσε. Περιμέναμε να έχουμε καλύτερη εικόνα. Τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο κυριακάτικο ματς. Είναι δύσκολο, ερχόμαστε από βαρύ πρόγραμμα. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίζουμε από Πέμπτη βράδυ, Κυριακή μεσημέρι. Θα το παλέψουμε και έτσι. Πρέπει να νικήσουμε, γιατί η ομάδα αξίζει και θα αντιστρέψει το κλίμα.

Με τις μεταγραφές θα έχει λύσεις η ομάδα πλέον και άλλη εικόνα. Οι Μοντέιρο και Λεοζίνιο είναι σε καλή κατάσταση, περιμένω να ξεκαθαρίσουν τα θέματα που έχουν για να αγωνιστούν. Θα ήταν το καλύτερο να τους έχουμε σήμερα να δώσουν ποιότητα, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι γι’ αυτό. Ο Μοντέιρο θα είναι διαθέσιμος με τον ΠΑΟΚ και, από όσο γνωρίζω, το ίδιο θα ισχύει και για τον Λεοζίνιο.

Οι μεταγραφές θα βοηθήσουν στο πλάνο που έχουμε. Θα μας δώσουν λύσεις. Εμείς δεν περιμέναμε να έχουμε τόσους τραυματισμούς. Είμαστε άτυχοι με τον Λαζάρ, όπως και με τα άλλα παιδιά. Είναι όλα μέσα στο ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι να αποθεραπευτούν και να μπουν οι καινούργιοι παίκτες. Το έχει ανάγκη η ομάδα. Κάποια παιδιά έχουν κουραστεί με τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο στόχος υπάρχει. Τον βρήκαμε, συζητήσαμε και αυτό που είπαμε είναι πως δεν αρμόζει στον Ηρακλή να είναι δέκατος. Θα τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, θα το καταφέρουμε, γιατί μπορούμε να το κάνουμε.

Είναι τιμή μου που είμαι προπονητής στον Ηρακλή. Δουλεύω πολύ γι’ αυτά τα παιδιά και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε το
παιχνίδι με τον ΠΑΣ για τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές. Η προσωπική επιτυχία έρχεται μέσα από το σύνολο της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: