Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Σεβίλλη, όπως λέμε… Μπαρτσελόνα!! (video)


Σεβίλλη, όπως λέμε… Μπαρτσελόνα! (video)

Επτά γκολ όπως η Μπαρτσελόνα δεν έβαλε, αλλά η Σεβίλλη έκλεισε επίσης εντυπωσιακά το ραντεβού μαζί της στον τελικό του Copa Del Rey! Οι Ανδαλουσιανοί σάρωσαν 4-0 τη Θέλτα κι αγκάλιασαν την πρόκριση.

Σε μια μικρή Μπαρτσελόνα -τουλάχιστον από την άποψη φόρμας- εξελίσσεται η Σεβίλλη!

Συνεχίζοντας το εκπληκτικό σερί τους, οι Ανδαλουσιανοί κατάπιαν (και) τη Θέλτα και με το ευρύ 4-0, έκαναν κάτι παραπάνω από πιθανό ότι θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια στον τελικό του Copa Del Rey.

Παρόλο που δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο (με τον Ρούμπεν Κάστρο να αποκρούει πέναλτι του Γκαμεϊρό και τον Γκόμεθ να σημαδεύει το δοκάρι τους) οι παίκτες του Ουνάι Έμερι πήραν προβάδισμα με τον Ραμί.

Μετά την ανάπαυλα, δε, ο Γκαμεϊρό πήρε πίσω το αίμα του για το πέναλτι και με δυο γκολ σε τρία λεπτά (60’-62’) έδωσε μόνος του σκορ πρόκρισης. Και για να μην αμφιβάλλει κανείς αν η Σεβίλλη θα πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς, ο Κρον Ντέλι την έκανε τυπική διαδικασία, βάζοντας το κερασάκι στο 87’.

Έτσι, η Σεβίλλη σφράγισε με στιλ της 12η σερί νίκη της στο «Σαντσέθ Πιθχουάν» και μένοντας για 9ο σερί παιχνίδι αήττητη, συνέχισε την τρελή πορεία της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: