Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Σπανός: «Ομάδες και πρόσωπα βρίσκουν χώρο για να δημιουργούν επεισόδια»


Σπανός: «Ομάδες και πρόσωπα βρίσκουν χώρο για να δημιουργούν επεισόδια»

Για πρόσωπα και ομάδες που κινούνται ανορθόδοξα και βρίσκουν χώρο στο ποδόσφαιρο για να δημιουργήσουν επεισόδια, έκανε λόγω ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΚ

Στα επεισόδια στάθηκε κατά κύριο λόγο, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΚ, ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, αναφέροντας πως υπάρχουν πρόσωπα και ομάδες που μπαίνουν στο ποδόσφαιρο για να δημιουργούν επεισόδια.

Οι δηλώσεις του

«Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση κι αποδείξαμε και την ποιότητα μας και παίξαμε σύμφωνα με το επίπεδό μας. Από εκεί και πέρα στο τέλος έγιναν κάποια επεισόδια που τα καταδικάζουμε, δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε να πούμε πως, που και γιατί. Νομίζω πως διήρκησαν πολύ λίγο σε μία γωνιά μπροστά στην καφετέρια και νομίζω πως με την παρέμβαση της αστυνομίας έληξαν και πάρα πολύ γρήγορα.

Σίγουρα δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά, αλλά δυστυχώς όταν υπάρχει μία κοινωνική έκρηξη σε όλη την πολιτεία, γνωρίζουν ότι στο ποδόσφαιρο εισχωρούν ομάδες και πρόσωπα τα οποία κινούνται ανορθόδοξα και βρίσκουν χώρο για να δημιουργούν τέτοια επεισόδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: