Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Οι οπαδοί της Νάπολι… ντύθηκαν Κουλιμπαλί!! (pics)

Τρομερή κίνηση από τους οπαδούς της Νάπολι, που τύπωσαν και κράτησαν μπροστά στα πρόσωπά τους χιλιάδες χαρτιά με το πρόσωπο του Κουλιμπαλί, που έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από φίλους της Λάτσιο!

Οι οπαδοί της Νάπολι… ντύθηκαν Κουλιμπαλί! (pics)Αυτό θα πει αντιρατσιστικό μήνυμα!

Στην αναμέτρηση με την Κάρπι, χιλιάδες οπαδοί της Νάπολι κράτησαν μπροστά στα πρόσωπά τους χαρτιά με το πρόσωπο του Καλιντού Κουλιμπαλί, που έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης την Τετάρτη από φίλους της Λάτσιο!

Με το σύνθημα "Siamo tutti Koulibaly", δηλαδή «είμαστε όλοι Κουλιμπαλί», οι Ναπολιτάνοι έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους τους ανεγκέφαλους ρατσιστές.

inner

«Όλοι μας στη Νάπολι έχουμε θιχτεί από αυτό που συνέβη στον νεαρό μας σταρ. Γι’ αυτό θέλαμε να του δείξουμε με αυτόν τον τρόπο την απόλυτη στήριξή μας», ανέφερε οργανωμένος οπαδός της ιταλικής ομάδας.

Ο 24χρονος Σενεγαλέζος, που αποκτήθηκε το 2014 από την Γκενκ, είχε δηλώσει, θυμίζουμε, νωρίτερα: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το κοινό και τους οπαδούς μας, που εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε αυτά τα απαίσια συνθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες για την αλληλεγγύη τους».

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: