Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Αθάνατη η Τσέλσι!! (video)


Αθάνατη η Τσέλσι! (video)

Μέσα από τα χέρια της έχασε η Μάν. Γιουνάιτεντ το «διπλό» στην έδρα της Τσέλσι με τον Ντιέγκο Κόστα να «χτυπάει» (1-1) στις καθυστερήσεις που λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στη συνέχεια.

Απίθανο φινάλε στο ντέρμπι της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1) και οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν τέσσερις βαθμούς πίσω από τη συμπολίτισσα, Σίτι, που χθες έχασε με 3-1 από τη Λέστερ.

Οι «κόκκινοι διαβόλοι» ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν δεύτερη μεγάλη νίκη μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά το διπλό στο Λίβερπουλ, καθώς ήταν μπροστά στο σκορ έως το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Κάπου εκεί μίλησε όμως ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος ξεπερνώντας τον Ντε Χέα έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και ενώ αντιμετώπισε για πρώτη φορά στην καριέρα του τη Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, έφθασε κοντά σε δεύτερο τέρμα λίγο μετά, αλλά αυτήν την φορά του είπε «όχι» ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων και ενώ ήταν σε τρικυμία η αντίπαλη άμυνα που δεν είχε καταλάβει το πώς την πάτησε σε εκείνο το χρονικό σημείο.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ στο 61ο λεπτό ο Λίνγκαρντ, με ένα τέρμα που θύμισε παλιά καλή Γιουνάιτεντ, καθώς οι παίκτες της έκαναν τριγωνομετρία στο χορτάρι με τον Ρούνεϊ να είναι αυτός που τροφοδότησε τον 23χρονο μέσο, ο οποίος με άψογο τελείωμα από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ» του Κουρτουά που φυσικά και δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

Μέχρι να φθάσει το ματς σε εκείνο το σημείο, οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές φάσεις. Η Μάντσεστερ μπήκε πολύ πιο δυνατά και αφού τέσταρε ο Κάρικ τον Κουρτουά στο 12’ με δυνατό σουτ, ήρθε ο Μαρσιάλ στο 18’ να πιάσει ωραία σουτ και τον Κουρτουά να «απογειώνεται» στο αριστερό του παράθυρο και να διώχνει σε κόρνερ. Η απάντηση της Τσέλσι ήρθε με κεφαλιά του Μάτιτς που έφυγε εκτός στο 29’ και σουτ του Ντιέγκο Κόστα που έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το τέρμα του Ντε Χέα.

Στο 34’ και σε απόσταση λίγων δευτερολέπτων, Όσκαρ και Γουίλιαν απείλησαν τον αντίπαλο πορτιέρο που δεν είδε την εστία του να παραβιάζεται. Το ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος ήταν για τους «μπλε» που από το 53’ και μετά είχαν και τον Αζάρ στο γήπεδο. Αλλά, η Γιουνάιτεντ είχε τον τρόπο.

Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Ζούμα (59' Κέιχιλ), Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μίκελ, Μάτιτς (67' Πέδρο), Γουίλιαν, Φάμπρεγας, Όσκαρ (55' Αζάρ), Ντιέγκο Κόστα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταρμιάν, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Μπόρθγουϊκ – Τζάκσον, Φελαϊνί (79' Σνάιντερλιν), Κάρικ, Λίνγκαρντ (87' Ντεπάι), Μάτα (90' + 5' Ερέρα), Μαρσιάλ, Ρούνεϊ







Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Σάββατο, 6/2 (17:00)

Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ 1-3
(87’ Αγουέρο - 3’, 60’ Χουτ, 48’ Μαχρέζ)

Σουόνσι-Κρίσταλ Πάλας 1-1
(13’ Σίγκουρντσον - 48’ Νταν)

Στόουκ-Έβερτον 0-3
(11’ πεν. Λουκάκου, 28’ Κόουλμαν, 42’ Λένον)

Τότεναμ-Γουότφορντ 1-0
(64’ Τρίπιερ)

Νιούκαστλ-Γουέστ Μπρομ 1-0
(32’ Μίτροβιτς)

Λίβερπουλ-Σάντερλαντ 2-2
(59’ Φιρμίνο, 70’ Λαλάνα - 82’ Τζόνσον, 89’ Ντεφόε)

Άστον Βίλα-Νόριτς 2-0
(45’ Λέσκοτ, 51’ Αγκμπονλαχόρ)

Σαουθάμπτον-Γουέστ Χαμ 1-0
(9’ Γιοσίντα)

Κυριακή, 7/2

Μπόρνμουθ-Άρσεναλ 0-2
(23' Εζίλ, 24' Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν)

Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1
(90+1' Ντιέγκο Κόστα-61' Λίνγκαρντ)

Η επόμενη αγωνιστική (26η)

Σάββατο, 13/2 (17:00)

Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:45)
Έβερτον-Γουέστ Μπρομ
Σουόνσι-Σαουθάμπτον
Νόριτς-Γουέστ Χαμ
Μπόρνμουθ-Στόουκ
Κρίσταλ Πάλας-Γουότφορντ
Τσέλσι-Νιούκαστλ (19:30)

Κυριακή, 14/2

Άρσεναλ-Λέστερ (14:00)
Άστον Βίλα-Λίβερπουλ (16:05)
Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (18:15)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: