Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Οι άλλοι σκοντάφτουν, η Μπάμπεργκ όχι!!


Οι άλλοι σκοντάφτουν, η Μπάμπεργκ όχι

Η Μπάμπεργκ σάρωσε την Τούμπινγκεν κι εκμεταλλευόμενη τη βαριά ήττα της Μπάγερν από την Ουλμ αύξησε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά της από τον δεύτερο.

Με επιτυχία συνεχίζει να κρατά τα καρπούζια Ευρωλίγκας και BBL κάτω από την ίδια μασχάλη η Μπάμπεργκ. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι σάρωσε με 101-64 την Τούμπινγκεν κι έφτασε τις 18 νίκες σε 20 αγώνες παραμένοντας πρώτη και με διαφορά.

Οι Ελίας Χάρις και Λούκα Στάιγκερ είχαν από 15 πόντους για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Top 16. Ο Νίκος Ζήσης δεν χρειάστηκε να παίξει πάνω από 12:24 και στο διάστημα αυτό είχε 5 πόντους (2/2 βολές, 1/1 τρίποντο), 7 ασίστ και 2 λάθη.

Η Μπάγερν έμεινε στο -3 από την κορυφή και απέκτησε συγκάτοικο στη δεύτερη θέση τη Φράπορτ Σκαϊλάινερς (15-5), καθώς γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Ουλμ με 91-72. Ο Κρις Μπαμπ είχε 29 πόντους για τους νικητές, ενώ ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ρέιμαρ Μόργκαν, έκανε εξαιρετικό ματς με 24 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ο Τζάστιν Κομπς και ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς είχαν από 16 πόντους για τους Βαυαρούς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: