Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Δέλλας: «Περίεργο παιχνίδι, άλλο ματς με Παναθηναϊκό»


Δέλλας: «Περίεργο παιχνίδι, άλλο ματς με Παναθηναϊκό»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και το γεμάτο παιχνίδι που πραγματοποίησαν δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας που χαρακτήρισε το ματς περίεργο από άποψη συναισθημάτων.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη μεγάλη νίκη του Ατρόμητου επί της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι έκαναν ένα πολύ γεμάτο ματς από τακτικής άποψης.

Παράλληλα, τόνισε ότι το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο θα είναι πολύ διαφορετικό, ενώ χαρακτήρισε περίεργο άποψη συναισθημάτων τον αγώνα κόντρα στην «Ένωση».

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έκαναν ένα πολύ γεμάτο ματς, απέναντι σε μια ομάδα που ερχόταν από συνεχόμενες νίκες. Δεν έγιναν πολλές φάσεις ειδικά στο α' ημίχρονο, αλλά είχε πολλή τακτική. Είχαμε διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλο, τον μπλοκάραμε πολύ καλά στο χώρο της μεσαίας γραμμής και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Δεν κλειστήκαμε στην άμυνα, κρατήσαμε μπάλα γιατί αυτό πρέπει να κάνουμε κόντρα σε μεγάλες ομάδες».

Για το αν αισθάνεται πιο ασφαλής στη θέση του: «Δεν αισθάνομαι ότι εδραιώνομαι. Μου έχουν φερθεί με μεγάλο σεβασμό, μου έχει δοθεί χρόνος να δουλέψουμε. Δεν είναι εύκολο στη μέση της σεζόν να βελτιώσεις πολλά πράγματα, αλλά τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση τακτικά. Μπορούν να καταφέρουν πολλά περισσότερα».

Για τους Σουμπίνιο και Ματέι: «Είναι παιδιά με ποιότητα. Αυτό είναι το πρωταρχικό. Θέλουν χρόνο προσαρμογής και θα τον έχουν. Εδώ είναι μια οικογένεια. Οι παλιοί παίκτες έχουν αγκαλιάσει τους καινούργιους και θα είναι ακόμα καλύτεροι».

Για την ψυχολογία εν όψει των επόμενων ματς: «Πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάζει η ψυχολογία μας από αγώνα σε αγώνα. Κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και πλέον κοιτάμε το ματς με τον Παναθηναϊκό που είναι τελείως διαφορετικό. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το πολύ δύσκολο πρόγραμμα».

Για το αν υπήρχε συναισθηματική φόρτιση: «Ήταν περισσότερο περίεργο το ματς. Αυτά τα παιδιά της ΑΕΚ τα ξέρω. Ξέρετε τι σχέση που έχω με την ΑΕΚ. Αλλά όταν ξεκινάει το παιχνίδι, κοιτάς την ομάδα σου. Δεν υπάρχει κανένας ρεβανσισμός και αυτό θα κάνω και στη συνέχεια, γιατί είμαι επαγγελματίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: