Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Τούντορ: «Σεβαστήκαμε περισσότερο απ’ ότι έπρεπε τον Ολυμπιακό»


Τούντορ: «Σεβαστήκαμε περισσότερο απ’ ότι έπρεπε τον Ολυμπιακό»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε αρκετά soft στο ντέρμπι στάθηκε ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν θέλησε να σχολιάσει τις επιθετικές αδυναμίες του «δικέφαλου του Βορρά».

Να ρίξει τους τόνους επιχείρησε ο Ιγκόρ Τούντορ μετά το ντέρμπι.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Κροάτης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ σεβάστηκε περισσότερο απ’ ότι έπρεπε, για τα δεδομένα ενός ντέρμπι, τον Ολυμπιακό και γι’αυτό ηττήθηκε. Παράλληλα, δεν θέλησε να επεκταθεί σχετικά με την αδυναμία της ομάδας του να δημιουργήσει φάσεις, ενώ οι χαμένοι βαθμοί κόντρα σε μικρές ομάδες είναι αυτοί που κάνουν τη ζημιά.

Αναλυτικά:
Για το αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα με δεδομένες τις απουσίες: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί έδωσαν ότι είχαν οι παίκτες μου, έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπορώ να πω τίποτα κακό, αλλά είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα».

Για τη μία τελική του ΠΑΟΚ: «Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, δεν δημιούργησαν τόσες πολλές ευκαιρίες».

Για τον Τζαβέλλα και την αποβολή: «Μιλάω συνέχεια με τον Τζαβέλλα, πριν το παιχνίδι, στο ημίχρονο... Θεωρώ ότι με αυτή την προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα, έχει δείξει μεγάλη βελτίωση στο συγκεκριμένο τομέα, θα ξαναμιλήσω όμως μαζί του...».

Για την εμφάνιση της ομάδας του: «Ο καθένας βλέπει από τη δική του οπτική γωνία τα παιχνίδια. Αυτό που με ενόχλησε λίγο, ήταν ότι ίσως δείξαμε λίγο παραπάνω σεβασμό στον Ολυμπιακό. Είχαμε πει ότι πρέπει να μπούμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας και όταν μπήκε το γκολ, σκέφτηκα μήπως το φοβηθούν οι παίκτες μου, για αυτό μιλήσαμε αρκετά στο ημίχρονο και είδατε ότι όταν άνοιξε το παιχνίδι, ελέγξαμε το ρυθμό και ήμασταν καλύτεροι».

Για όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα: «Δε θέλω να τοποθετηθώ σχετικά με τις φήμες, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα το κάνω και ίσως είναι και πολύ ενδιαφέρον για εσάς, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή».

Για τον Μπερμπάτοφ: «Προσπάθησε, είχε θέληση και έκανε ενδιαφέροντα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Η απόδοση του ήταν καλή κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, που είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και σίγουρα είναι σε καλό δρόμο».

Για τη συνύπαρξη Μπερμπάτοφ και Αθανασιάδη: «Είναι δύο σημαντικοί παίκτες για εμάς και η απόφαση ήταν να παίξουν και οι δύο σήμερα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο...».

Για το ντεμπούτο του Χατζηισαΐα: «Είμαι ικανοποιημένος, γνώριζα την αξία του, αλλά ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να παίξεις κατευθείαν σε ένα ανοικτό γήπεδο. Έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά ήταν καλός σήμερα και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δείχνει να δυσκολεύεται περισσότερο απέναντι σε πιο "αδύναμους" αντιπάλους: «Συμφωνώ μαζί σας χάσαμε αρκετούς βαθμούς σε τέτοιου είδους αγώνες και είναι κάτι που μας απασχολεί και το έχουμε αναλύσει. Πρέπει να επικεντρωθούμε τώρα στα παιχνίδια που ακολουθούν, να εμφανιστούμε καλοί στα πλέι οφ και είμαι σίγουρος ότι εκεί ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που πρέπει».

Για την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού: «Είναι πολλοί οι παράγοντες και οι λεπτομέρειες που παίζουν ρόλο μέσα στη διάρκεια μίας σεζόν. Εχω άποχψη για αυτό, αλλά δεν είναι τώρα η κατάλληλη ώρα να το συζητήσουμε. Για μένα το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να ακολουθεί τις οδηγίες του προπονητή και να κάνει στο γήπεδο αυτό που πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: