Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Τζιόλης: «Δεν έπρεπε να βγει νικητής από το ντέρμπι»


Τζιόλης: «Δεν έπρεπε να βγει νικητής από το ντέρμπι»

Άδικο είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (1-0), σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αλέξανδρου Τζιόλη. «Μετράει περισσότερο η ατυχία, παρά το άγχος», ανέφερε και χαρακτήρισε κακό το παιχνίδι.

Ισόπαλο έπρεπε να έρθει το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε ο μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά», Αλέξανδρος Τζιόλης και παραδέχθηκε ωστόσο ότι η ομάδα του δεν απείλησε ιδιαίτερα. Ο έμπειρος μέσος τόνισε στη Nova ότι ήταν κακό το παιχνίδι και πως θα ξεχαστεί γρήγορα.

Επίσης, είπε ότι οι Θεσσαλονικείς δέχονται γκολ στα τελευταία παιχνίδια από μια φάση και πως δεν μπορούν να είναι λυπημένοι, όταν τους απειλεί τόσο λίγο ο αντίπαλος. «Μετράει περισσότερο η ατυχία παρά το άγχος», επεσήμανε.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την εικόνα του ματς: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι. Δεν είχε φάσεις και κάτι ιδιαίτερο να θυμόμαστε. Από μία αδράνεια κι ένα δικό μας λάθος ο Ολυμπιακός προηγήθηκε. Δεν πιστεύω πως έπρεπε να βγει νικητής από το παιχνίδι. Χωρίς να δικαιούμαστε να χάσουμε, χάνουμε. Για να τα πω όλα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, δεν δημιουργήσαμε φάσεις. Πιστεύω πως δεν έπρεπε να βγει νικητής. Θα ξεχαστεί γρήγορα το παιχνίδι».

-το αν η ομάδα του συσπειρώθηκε από τα προβλήματα τραυματισμών: «Είναι δυσάρεστο να έχεις τραυματισμούς. Σε ένα ντέρμπι οι ομάδες συσπειρώνονται».

-τις υποχρεώσεις που έχει ο ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα: «Στρέφουμε την προσοχή μας στο σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης για το Κύπελλο για να πάρουμε την πρόκριση».

-το αν ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι: «Στα τελευταία παιχνίδια δεχόμαστε γκολ από μία φάση. Μετράει περισσότερο η ατυχία παρά το άγχος. Οταν σε 90 δέχεται μία ομάδα μία φάση, δεν μπορείς να είσαι λυπημένος. Αυτό είναι δειγμά καλής αμυντικής λειτουργίας. Οι στημένες φάσεις είναι θέμα συγκέντρωσης. Σε κανονικό ρυθμό παιχνιδιού είναι λίγο η αδράνεια και η έλλειψη συγκέντρωσης».

-την εικόνα του ΠΑΟΚ μετά το γκολ του Ολυμπιακού: «Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα. Ψάχναμε μία δύο φάσεις για να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

-το αν υπάρχει πίεση: «Η πίεση είναι μέρος της καθημερινότητας, όταν παίζεις σε ένα μεγάλο σύλλογο. Το θέμα είναι διαχειρίζεσαι την πίεση. Το θέμα είναι στα δύσκολα να είσαι εκεί και να διαχειρίζεσαι τις δυσκολίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: