Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Έξαλλος με τους παίκτες του ο Ίβκοβιτς!!


Έξαλλος με τους παίκτες του ο Ίβκοβιτς!

«Πυρ και μανία» ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με τη συμπεριφορά των παικτών του στην ήττα της Αναντολού Εφές από την Γαλατασαράι!

Εντελώς αντιεπαγγελματική ήταν η αντίδραση των παικτών της Αναντολού Εφές στην ήττα από την Γαλατασαράι, όπως δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο «Ντούντα» άφησε αιχμές για τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος που όρισε το συγκεκριμένο παιχνίδι δύο ημέρες μετά από εκείνο με την Φενερμπαχτσέ για την Ευρωλίγκα, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τον Βλαντιμίρ Μίτσοβ για την εμφάνισή του.

«Η Γαλατασαράι άξιζε τη νίκη σήμερα. Ήταν καλύτεροι στα κρίσιμα σημεία, στο πρώτο ημίχρονο και στην αρχή του δευτέρου. Συγχαρητήρια στον Μίτσοβ για την εμφάνισή του, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε την άμυνά μας. Οι παίκτες μου δεν ήταν επαγγελματίες σήμερα και η άμυνα ήταν πολύ κακή. Οι νεαροί παίκτες μου έχουν ταλέντο, αλλά εκτός από τις νίκες θα πρέπει να μάθουν και να χάνουν», δήλωσε αρχικά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και πρόσθεσε:

«Δώσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, δύο ημέρες μετά από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την Ευρωλίγκα. Το ίδιο είχε γίνει και νωρίτερα με την Μπεσίκτας. Μετά το ματς με την Φενερμπαχτσέ, δεν ξέρω γιατί παίξαμε Κυριακή. Δεν λέω ότι αυτό αποτελεί δικαιολογία, καθώς η ομάδα μου σήμερα ήταν πολύ κακή και η αντίδρασή της αντιεπαγγελματική και αυτό είναι δική μου ευθύνη. Τώρα, θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: