Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

84-60 Σιένα Άρης

Μετά την Αρμάνι Μιλάνο και η Σιένα έκανε πάρτι σε φιλική αναμέτρηση που έδωσε με τον Άρη, επικρατώντας με 84-60! Κορυφαίος των «κίτρινων» ήταν ο Μιχάλης Κακιούζης (22π), ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι κουμπάροι Ντικούδης και Χατζηβρέττας, σημειώνοντας από 13 πόντους έκαστος.Αξίζει, πάντως, να αναφέρουμε ότι ο Αντρέα Ματσόν δεν είχε στη διάθεσή του ούτε τον πρώτο σκόρερ των προηγούμενων φιλικών, Τζέρεμι Ρίτσαρτσον (ελαφρύ διάστρεμμα), αλλά ούτε και τους Κίκι Κλαρκ (τραυματίας) και Γάιο Σκορδίλη (ενοχλήσεις στον ώμο).

Τα δεκάλεπτα: Δεκάλεπτα: 24-17, 40-28, 63-48, 84-60.

Άρης: Μπέλσερ 3, Χατζηβρέττας 13, Μπάρλος 2, Αργυρόπουλος 3, Κακιούζης 22, Ντικούδης 13, Μανούσος 1, Χρυσικόπουλος, Στίνσον, Μούρτος.

Σιένα: Ντόμεργκατ 18, Μακιντάιρ 12, Μπέργκολε 6, Εζε 2, Καραρέτο 8, Σάτο 15, Ροσέτι 2, Ρες 8, Μαρκουνάτο 5, Στόουνρουκ 8.

Ματσόν: Θετικοί και με σοβαρότητα οι παίκτες μου

Μπορεί ο Άρης να γνώρισε μια ακόμα βαριά ήττα, ωστόσο στις δηλώσεις που έκανε εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τους παίκτες του. «Αγωνιστήκαμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ήταν μία πολύ καλή προπόνηση για μας, παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε στη διάθεσή μας τρεις παίκτες. Οι παίκτες μου σήμερα ήταν θετικοί και έδειξαν σοβαρότητα. Έπαιξαν σκληρά και έκαναν ένα βήμα μπροστά», ανέφερε αρχικά και συνέχισε, πλέκοντας το εγκώμιο του Λίνου Χρυσικόπουλου:

«Ο Λίνος είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ σκληρά. Του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί κόντρα σε μεγάλους παίκτες όπως ο Χένρι Ντόμερκαντ. Είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο το γεγονός ότι σε αυτή την ηλικία μπορεί και παίζει σε τόσο υψηλό επίπεδο και να δουλεύει με τέτοιους ρυθμούς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό, καθώς μαζί με το Λίνο έχουμε και τον Κώστα (σ.σ. Παπανικολάου), ο οποίος μέσα από τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις έγινε ένας καλός παίκτης. Αυτό θέλουμε να καταφέρουμε και με το Λίνο».

Πιανιτζάνι: Καλή προσπάθεια κόντρα σε μία σκληρή ομάδα

Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός της Σιένα, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, επισήμανε: «Ήταν μία ακόμη καλή προσπάθεια από μας, κόντρα σε μία σκληρή ομάδα. Ο Άρης είναι ένας σύλλογος με ιστορία και παράδοση, ενώ αγωνιστικά μπορεί να χαρακτηριστεί πιο έτοιμος από εμάς λόγω των υποχρεώσεών του για την προκριματική φάση της Ευρωλίγκα. Τόσο ο Άρης, όσο και εμείς είχαμε απουσίες παικτών, όμως από την πλευρά μας αγωνιστήκαμε καλύτερα συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια»

Δεν υπάρχουν σχόλια: