Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Καβάλα: Δύσκολα θα μείνουν Κολί και Βιλάρ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Δύσκολα θα παραμείνουν στην Καβάλα οι Φερνάντο Κολί και Βιλάρ που δοκιμάστικαν στο φιλικό με τον Πανθρακικό, καθώς δεν έπεισαν τον Γιάννη Παπακώστα πως μπορούν να προσφέρουν άμεσα.

Η Καβάλα μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει πολύ εντυπωσιακές μεταγραφές για τα δεδομένα του συλλόγου, καθώς Ντιόγκο Ρινκόν, Ντομπρασίνοβιτς, Μεντί και Ορούμα μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω για τη φετινή σεζόν.

Παρόλα αυτά η διοίκηση των "Αργοναυτών" δεν έχει σκοπό να μείνει εκεί και εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, όπως και ενός κεντρικού αμυντικού.

Οι Φερνάντο Κολί και Βιλάρ που δοκιμάστηκαν στη φιλική νίκη με 1-0 επί του Πανθρακικού, αλλά δεν έπεισαν τον Γιάννη Παπακώστα και σύντομα αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν, με την περίπτωση του Κολί να έχει κάποιες ελπίδες.

Τέλος ο Πόποβιτς-Δύσκολα του Βέντολα

Η συμφωνία ανάμεσα στον Πόποβιτς και την Καβάλα δεν προχώρησε, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να μη τα βρίσκει με την διοίκηση της ομάδας στο οικονομικό.

Όσο αφορά την περίπτωση του Βέντολα, ο 31χρονος παίκτης έχει πολλές προτάσεις από ομάδες στην Ιταλία, οπότε δύσκολα θα συμφωνήσει να συνεχίσει στην Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: