Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Πολύ κοντά το sold out λόγω Μπολτ

Τρεις ημέρες απέμειναν για την άφιξη του μεγάλου σταρ του παγκόσμιου στίβου, Γιουσέιν Μπολτ, στη Θεσσαλονίκη. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ, «χρυσός» Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος των παγκοσμίων ρεκόρ σε 100μ και 200μ, θα είναι το μεγάλο αστέρι του «World Athletics Final Θεσσαλονίκη 2009» της IAAF, που θα πραγματοποιηθεί στο Καυτανζόγλειο στάδιο 12-13 Σεπτεμβρίου.Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ, ο οποίος στη Θεσσαλονίκη θα τρέξει στα 200μ, αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το απόγευμα της Πέμπτης (10/9). Το πρωί της Παρασκευής (11/9) θα επισκεφθεί σχολείο σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης και λίγο αργότερα (13:30) θα λάβει μέρος στην επίσημη συνέντευξη Τύπου των αθλητών στο ξενοδοχείο "Porto Palace", μαζί με άλλους επιλεγμένους αστέρες του παγκόσμιου στίβου.

Ο Γιουσέιν Μπολτ πρόκειται να βρεθεί στο Καυτανζόγλειο στάδιο το Σάββατο (12/9) το απόγευμα, πριν από την έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος του Παγκόσμιου Τελικού Στίβου, προκειμένου να συμμετάσχει σε μία ειδική παρουσίαση και να μοιράσει αυτόγραφα. Την Κυριακή (13/9) θα είναι και πάλι παρών στο Καυτανζόγλειο, για να αγωνιστεί στον τελικό των 200μ. ανδρών, στις 20:25, ενώ η αναχώρησή του από την Ελλάδα θα γίνει νωρίς το πρωί της Δευτέρας (14/9).

Στο μεταξύ, ο 46χρονος θρύλος του μήκους, Μάικ Πάουελ, αναχώρησε σήμερα (Δευτέρα 7/9) το πρωί για το Λος Άντζελες, έπειτα από τη διήμερη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη με την ιδιότητα του Πρεσβευτή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF).
Πλησιάζει το sold out!

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίστηκε, για άλλη μία μέρα, η πώληση των εισιτηρίων στο Καυτανζόγλειο στάδιο, φέρνοντας ακόμα πιο κοντά το «sold out». Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί περίπου 20.000 εισιτήρια για καθεμιά από τις ημέρες των αγώνων και εκτιμάται ότι όσα έχουν απομείνει πρόκειται να εξαντληθούν μέσα στο ερχόμενο τριήμερο.

Η διάθεση εισιτηρίων από τον ειδικό χώρο στην κεντρική είσοδο του Καυτανζογλείου συνεχίζεται καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 18:00, έως και την Πέμπτη 10/9, εφόσον φυσικά τα εισιτήρια δεν έχουν εξαντληθεί νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: