Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Μπίλιτς σε Τέρι:"Κοίτα ποιος μιλάει για βουτιές"

Εκνευρισμένος με τις δηλώσεις του Τζον Τέρι για τον Εντουάρντο Ντα Σίλβα είναι ο προπονητής της Κροατίας Σλάβεν Μπίλιτς, καθώς ο Άγγλος αμυντικός κατηγόρησε τον 26χρονο επιθετικό πως "βουτάει" συνέχεια για να πάρει πέναλτι.

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με αφορμή το φιλικό της Αγγλίας με την Κροατία που θα γίνει την Τετάρτη.

Με δηλώσεις του ο αμυντικός των "λιονταριών" Τζον Τέρι κατηγόρησε τον Εντουάρντο Ντα Σίλβα πως "βουτάει" συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο, με τον προπονητή της Κροατίας να λέει πως ο Τέρι θε πρέπει να κοιτάει τη δική του "καμπούρα", και μετά να μιλά.

"Δεν βλέπω τον Τέρι να λέει κουβέντα όταν ο Ντρογκμπά πέφτει κάτω όλη ώρα για να πάρει πέναλτι. Δεν θέλω να πω πως ο Ντιντιέρ είναι 'βουτηχτής', καθώς τον θαυμάζω ως παίκτη, αλλά δεν βλέπω να λέει και τίποτε όταν παίρνουν τέτοιου είδους φάσεις", ξεκίνησε να λέει ο Μπίλιτς και συνέχισε.

"Ξέρω τον Εντουάρντο εδώ και πολλά χρόνια. Αν κάποιος μπορεί να πει μια κουβέντα αυτός είμαι εγώ. Είναι καλό παιδί και σπουδαίος αθλητής. Μην ξεχνάτε ότι πρόσφατα πέρασε ένα δύσκολο τραυματισμό, οπότε ακόμα είναι λογικό να φοβάται να βάλει τα πόδια του στη φωτιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: