Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Εθνική Ελλαδος: Παρών ο αρχηγός!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο αρχηγός είναι παρών! Ο Γιώργος Καραγκούνης βρίσκεται από χθες αργά το απόγευμα στη Βασιλεία, έχοντας ενσωματωθεί με την ελληνική αποστολή, προκειμένου να ταξιδέψει κανονικά μαζί της σήμερα με το τσάρτερ από την ελβετική πόλη για το Κισινάου, όπου μεθαύριο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ψάχνει μόνο τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Μολδαβία.

Ο «Κάρα», που σημειωτέον νιώθει πολύ καλύτερα, μιας και η θεραπευτική αγωγή του εξελίσσεται άκρως ικανοποιητικά, με βάση το πλάνο που έχει καταρτιστεί από τις... κλήσεις ακόμα του Οτο Ρεχάγκελ πριν από την πρώτη συγκέντρωση των διεθνών, είχε ξεκινήσει από το Σάββατο το βράδυ κιόλας τις προσπάθειες ανύψωσης του ηθικού των μελών της αποστολής, με πρώτο του τηλεφώνημα να είναι αυτό στον Τάκη Φύσσα!

Ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής μίλησε με τον διεθνή μέσο, ο οποίος του εξέφρασε τη σιγουριά ότι την Τετάρτη η νίκη πρέπει να είναι δεδομένη (!), ενώ η «τυπάρα» από τη στιγμή που έφτασε χθες στο «Hilton» της Βασιλείας είχε ως μέλημα να «φτιάξει» τους συμπαίκτες του.

Τα είπε και με Οτο
Ο Οτο Ρεχάγκελ και ο Γιάννης Τοπαλίδης που συνομίλησαν με τον Καραγκούνη άκουσαν με έκδηλη ικανοποίηση ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα, δεν νιώθει ενοχλήσεις και ξεκίνησαν ήδη να καταστρώνουν τα πλάνα τους με τον «Κάρα» να συμπεριλαμβάνεται σε αυτά, αν όλα εξελιχθούν ομαλά και τις επόμενες δύο μέρες.

Αλλωστε, στη σημερινή προπόνηση στο γήπεδο Bankof στις 12 το μεσημέρι ο Καραγκούνης θα μπει στο πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς βεβαίως, τους οποίους θα ανεβάσει αύριο, παραμονές του αγώνα με τη Μολδαβία. Καλώς εχόντων των πραγμάτων και δεδομένης της τεράστιας θέλησης του διεθνούς άσου να παίξει στο Κισινάου, η 11άδα θα ξεκινήσει από αυτόν. Αλλωστε, η απουσία του φάνηκε στο προχθεσινό ματς, δεδομένων των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και κυριότερα στην αδυναμία να υπάρχει κατοχή της μπάλας έναντι των Ελβετών, που θα προσέδιδε περισσότερη ηρεμία στο παιχνίδι της Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: