Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Εργοτέλης-Δασκαλάκης:"Ούτε στο playstation"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη, Σήφης Δασκαλάκης μία μέρα μετά το επιβλητικό 5-0 επί του Ολυμπιακού στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 80χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ 94,6", ο Έλληνας πορτιέρο, είπε αρχικά:"Οταν παίζεις με τον Ολυμπιακό δεν περιμένεις να έχεις ήσυχο απόγευμα. Ηταν ένα φιλικό παιχνίδι εορταστικού χαρακτήρα. Πέρασα ένα απόγευμα ήσυχο.

Θεωρώ ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ίσως και άτυχοι. Αν παρατηρήσατε τα δυο γκολ μπήκαν από συγκυρίες, το δεύτερο και το τρίτο. Αλλά και εμείς όταν παίζουμε με μια μικρότερη ομάδα, δεν έχουμε και τόση όρεξη. Η μικρότερη θέλει πάντα να αποδείξει πράγματα.

Πάντα συμβαίνει αυτό. Το 5-0 είναι βαρύ σκορ και δύσκολα θα το δεχτεί ο φίλαθλος, Οι παίκτες που φοράνε το σήμα και τη φανέλα της ομάδας δύσκολα θα το δεχτούν. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό, δεν πρέπει να δέχεσαι πέντε γκολ ούτε στο playstation".

Όσο για τον φετινό Εργοτέλη, ανέφερε:"Υπάρχει σύστημα και πλάνο, σύμφωνα με τους παίκτες που αποκτήσαμε. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Όταν νικάς τον Ολυμπιακό 5-0 δεν βγάζεις συμπεράσματα.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάξουμε τους αγώνες του πρωταθλήματος, όπου χρειαζόμαστε βαθμούς. Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός. Είτε παίζει με την πρώτη ομάδα, είτε με την τρίτη και τον κερδίσεις 5-0, σημαίνει ότι κάνεις δουλειά. Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να σταθούμε εκεί. Δεν πήραμε βαθμούς. Ένα φιλικό ήταν. Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά θέλουμε να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας και να ανέβουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε".

Εξάλλου για το αν υπάρχει άγχος για το γεγονός ότι ο Εργοτέλης, είναι η μοναδική ομάδα της Κρήτης στη Σούπερ Λιγκα, είπε: "Δεν το θεωρώ άγχος ή βάρος αλλά τιμή. Ο στόχος είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Πέρυσι ήμασταν στην ένατη θέση, φέτος θέλουμε να πάμε καλύτερα".

Τέλος για την παρουσία του Νίκου Καραγεωργίου για πολλά χρόνια στο τιμόνι της ομάδας, δήλωσε:"Εχουμε πολλά παραδείγματα, όπως τον ΟΦΗ, στον οποίο ο Γκέραρντ ήταν χρόνια. Η σταθερότητα είναι καλή. Ο κ. Καραγεωργίου ξέρει την ομάδα, βοηθάει τους παίκτες και είναι στα θετικά αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: