Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Ευαγγελίδης: Ζούμε ένα όνειρο…

Ήταν από τους πρωταγωνιστές της πρόκρισης του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στο χάντμπολ. Ο Θεόδωρος Ευαγγελίδης -περί αυτού ο λόγος- κατάφερε στα δύο σημαντικά παιχνίδια των προκριματικών που έγιναν στην Μίκρα, να γίνει ένας από τους ηγέτες του «Δικεφάλου». Η δύναμη, το πάθος και φυσικά τα γκολ που πέτυχε και στις δύο αναμετρήσεις ήταν αυτά που έκαναν τη διαφορά και συνέβαλαν αποφασιστικά στην πραγματοποίηση ενός ονείρου. Την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.«Ζούμε ένα όνειρο. Θέλαμε για πολλούς λόγους να προκριθούμε. Παίξαμε με πάθος και ψυχή και μπορέσαμε να πάρουμε το εισιτήριο της πρόκρισης του ομίλους. Για μας ανοίγονται πλέον νέοι ορίζοντες που δεν είχαμε σκεφτεί λίγα χρόνια πριν. Θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες και θα δούμε πώς παίζεται το χάντμπολ στην Ευρώπη. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι και το ελληνικό χάντμπολ δε βρίσκεται σε καλή θέση στο διεθνές στερέωμα», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο άσος του ΠΑΟΚ, Θεόδωρος Ευαγγελίδης, και συνεχίζει:

«Ο κόσμος δυστυχώς και στα δύο παιχνίδια δεν μας τίμησε με την παρουσία του στο κλειστό της Μίκρας. Θέλαμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ισως να μην κατάλαβε την σπουδαιότητα των αγώνων. Θέλω να πιστεύω ότι στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ ο κόσμος θα δώσει το "παρών" και θα γεμίσει το κλειστό της Μίκρας. Ωστόσο να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο και μας στήριξαν με κάθε τρόπο».

Ο ίδιος πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να κάνει αξιοπρεπή εμφάνιση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. «Μπορεί οι ομάδες που έχουμε κληρωθεί να είναι καλές και με περγαμηνές, όμως θεωρώ ότι κι εμείς με τις δυνάμεις μας μπορούμε να έχουμε καλή πορεία. Το άσχημο για εμάς είναι ότι θα έχουμε πολλά παιχνίδια μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και η κούραση θα είναι μεγάλη», επισημαίνει ο παίκτης του «Δικεφάλου», ενώ για το νέο πρωτάθλημα σχολίασε:

«Όλα δείχνουν ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Για εμάς που καταφέραμε πέρσι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση, καθώς θέλουμε να κρατήσουμε τον τίτλο. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλο το προηγούμενο διάστημα και στο τέλος θεωρώ ότι θα δικαιωθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: