Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Bryce Moon: «Ενθουσιασμένος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Bryce Moon παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Ο Νοτιοαφρικανός ποδοσφαιριστής δήλωσε «ενθουσιασμένος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ» και όπως τόνισε «ανυπομονώ για μία πολύ καλή χρονιά». Πιο αναλυτικά είπε:

«Ο ΠΑΟΚ πέρυσι είχε μία πολύ καλή χρονιά και θεωρώ ότι ο στόχος είναι να μείνει ανάμεσα στις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν μπορώ να πω για ποιο λόγο αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός την πρόταση που του έγινε από ομάδα της Αγγλίας. Τέσσερις μέρες πριν το τέλος των μεταγραφών ενημερώθηκα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι δεν είμαι στα πλάνα της σεζόν».

«Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να παλέψω για την θέση στην ομάδα. Σ΄ ότι αφορά τον τραυματισμό μου είμαι σχετικά καλά. Χρειαζόμουν απλώς μία εβδομάδα ξεκούραση. Είμαι έτοιμος για τον ανταγωνισμό»

«Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να γνωρίζει ότι είναι επιλογή του προπονητή. Αυτό μου δίνει ένα κίνητρο επιπλέον να θέλω να τον δικαιώσω. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θεωρώ ότι είναι ένα επιπλέον όπλο για μένα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να έρχεσαι να παίζει σ' αυτό το γήπεδο σαν αντίπαλος. Τώρα θα τους έχω στο πλευρό μου».

Ύστερα από το τέλος της παρουσίασης ο Bryce Moon παρέλαβε από το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ. Παναγιώτη Ποικιλίδη, τη φανέλα του ΠΑΟΚ με το νούμερο 3 στην πλάτη που επέλεξε να φοράει για την αγωνιστική περίοδο 2009/2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: