Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Κάνουν έφεση για Σισέ

Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων που διενεργήθηκαν εντός της ημέρας (7/9) οι επιτελείς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισαν τελικά να καταθέσουν έφεση στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με σκοπό τον περιορισμό της ποινής των τριών αγωνιστικών που επιβλήθηκε πρωτόδικα στον Τζιμπρίλ Σισέ για την κόκκινη κάρτα που είχε δει για το μαρκάρισμά πάνω στον Πάουλο Ασουνσάο στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλντερον".

Ηδη οι "πράσινοι" ενημέρωσαν με επίσημο έγγραφο την UEFA ότι εντός των επομένων τριών ημερών θα κατατεθεί έφεση για την ποινή του γάλλου επιθετικού, επιμένοντας στο αιτιολογικό ότι ο Σισέ δεν είχε την πρόθεση να τραυματίσει τον ποδοσφαιριστή των "ροχιμπλάνκος".

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" εκτιμούν ότι μπορεί να πέσει η ποινή, τουλάχιστον στις δυο αγωνιστικές και έτσι ο Τεν Κάτε να έχει τη δυνατότητα να ποντάρει στις υπηρεσίες του γάλλου στράικερ στο παιχνίδι με την Στουρμ Γκρατς, που είναι για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Επί των αγωνιστικών, η προετοιμασία των "πρασίνων" για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή θα ξεκινήσει από την Τρίτη (8/9), καθώς την Δευτέρα (7/9) οι παίκτες είχαν ρεπό από τον Τεν Κάτε. Στην προπόνηση αναμένεται να λάβει μέρος και ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος επέστρεψε από την Ελβετία και τις υποχρεώσεις του με την εθνική μας ομάδα, αφού η αποβολή του στο ματς της Βασιλείας, του στέρησε τη συμμετοχή από τον αγώνα της Τετάρτης με την Μολδαβία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: