Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΚΟΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή, Παναγιώτης Κονέ, φιλοξενήθηκε στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7. Mιλώντας για την φετινή προσπάθεια που γίνεται στον Ηρακλή, την αλλαγή φιλοσοφίας που υπήρξε, για το ντέρμπι με τον Aρη, έφτασε μέχρι το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Αρχικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή τόνισε: "Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους μας. Έχουμε δουλέψει αρκετά στην προετοιμασία, ώστε να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε όσο τίποτα να το πετύχουμε". Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αλλαγή φιλοσοφίας που υπάρχει στους "κυανόλευκους": "Υπάρχει αλλαγή φιλοσοφίας σε σχέση με πέρυσι. Υπάρχουν διαφορετικοί στόχοι. Μέρα με τη μέρα γνωριζόμαστε καλύτερα μέσα στο γήπεδο και νομίζω στη συνέχεια τα πράγματα θα καλυτερέψουν ακόμη περισσότερο. Πιστεύω ότι ταιριάζει στην ομάδα μου το επιθετικό ποδόσφαιρο. Φέτος και στα δύο επίσημα παιχνίδια τα πήγαμε αρκετά καλά. Αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού και σε εμάς, αλλά και στον κόσμο μας. Προσδοκούμε σε κάτι καλύτερο. Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα".

Για τους στόχους της ομάδας: "Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στον θεσμό του κυπέλλου", ενώ για τους προσωπικούς του στόχους, τόνισε: "Αν η ομάδα πάει καλά τότε και εγώ θα διακριθώ. Βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση φέτος".

Για το ντέρμπι με τον Αρη: "Πιστεύω ότι έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Έτσι πρέπει να γίνονται όλα τα ντέρμπι, για να μπορεί ο κόσμος να παρακολουθεί όμορφο ποδόσφαιρο. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη, όμως δεν τα καταφέραμε".

Τέλος, ερωτηθείς για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής (13/09) κόντρα στην ΑΕΚ, απάντησε: "Θα αγωνιστούμε με στόχο τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Μπορούμε φέτος και κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια. Με σοβαρότητα, υπομονή και συγκέντρωση, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Σήμερα (07/09) κατατέθηκε από την ΠΑΕ Ηρακλής η έφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ κατά της πρωτόδικης ποινής, που επιβλήθηκε από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκ.

Με απογευματινή προπόνηση άρχισαν, τη Δευτέρα την προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ οι "κυανόλευκοι". O Eπστάιν ξεπέρασε τη θλάση στο δικέφαλο και επανήλθε στους ρυθμούς της ομάδας. Ο Μέλκας επίσης ξεπέρασε την ίωση, που τον ταλαιπωρούσε και επανήλθε σε κανονική προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: