Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Φοβερός κόσμος οι Γιαννιώτες!

mendrinn.jpgΟ Κώστας Μενδρινός στάζει μέλι για τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα επισημαίνοντας ότι αξίζουν μια μεγάλη διάκριση. Παράλληλα ο νεαρός άσος αναφέρεται στον τρόπο που έφυγε από τον Ολυμπιακό λέγοντας «Σε εμένα θα κολλούσαν;»

Αποκαλυπτικός είναι σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ΦΩΣ των Σπορ ο Κώστας Μενδρινός όπου τόνισε «Πιστεύω ότι αξίζω πάρα πολλά και ότι κάποια στιγμή θα το αποδείξω αυτό. Είτε με την Εθνική , είτε με ομάδα στην Ευρώπη. Αυτό που θέλω όμως τώρα είναι να βοηθήσω πολύ τον ΠΑΣ, να παίξω όσο πιο καλά μπορώ και να δουν οι Γιαννιώτες την ομάδα τους εκεί που ονειρεύονται. Διότι είναι φοβερός κόσμος. Ο στόχος μου τώρα είναι να πάει ο ΠΑΣ όσο καλύτερα γίνεται. Μέσα από την ομάδα θα αναδειχτεί και ο ποδοσφαιριστής».

Σε ότι αφορά την φυγή του από τον Ολυμπιακό επισήμανε

«Εκείνοι μου έκαναν μια πρόταση και ήταν χαμηλότερη των προσδοκιών μου. Δεν μου αφέθηκε καν το περιθώριο να αντιπροτείνω. Μου είπαν αυτή είναι η πρόταση μας δεν ανεβαίνει. Ουσιαστικά μου είπαν ότι αυτό είναι ή μένεις ή φεύγεις. Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα είπα 'Δεν μένω'. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Εδώ έφυγαν μεγάλοι ποδοσφαιριστές όπως ο Ριβάλντο, όπως ο Τζιοβάνι, σε εμένα θα κολλούσαν; Μου πρόσφερε πολλά αυτή η ομάδα. Απλώς δικαιούμουν περισσότερες ευκαιρίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: