Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Σπουδαίο ντέρμπι, μεγάλη ευκαιρία»

nemeth_ira.jpgΜπορεί ο Νέμεθ να μην έχει συμπληρώσει ούτε ένα μήνα στην χώρα μας, ωστόσο ήδη έχει αντιληφθεί την σημασία που έχει η αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός Ούγγρος της ΑΕΚ, με συνέντευξη του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, τόνισε πως "πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι, από τα πιο σημαντικά στη σεζόν", ενώ εξέφρασε και την πίστη του πως θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του.

«Θα είναι σίγουρα μία σπουδαία εμπειρία. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν για την ομάδα και τους φιλάθλους. Θα έχω μία σπουδαία ευκαιρία να δείξω ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Αμέσως μετά θα πάρω το αεροπλάνο και θα πάω στην Αίγυπτο για να συναντήσω τα άλλα παιδιά», δήλωσε αρχικά στην origo.hu ο Νέμεθ αναφερόμενος στην συμμετοχή του στο Παγκόσμιο κάτω των 20 με την Εθνική Ουγγαρίας.

Στη συνέχεια, ο επιθετικός της ΑΕΚ στο ματς με τον ΠΑΣ και το γκολ που πέτυχε: «Όλοι μου έδωσαν συγχαρητήρια, ήμουν πολύ χαρούμενος αλλά δυστυχώς δεν κερδίσαμε». Ο Νέμεθ ρωτήθηκε και για την χαμένη ευκαιρία μετά το 1-0: «Η μπάλα αναπήδησε και δεν την βρήκα καλά. Αν το έβαζα, θα ήμασταν μπροστά με 2-0 και πιθανότατα θα κερδίζαμε το παιχνίδι.

Αναφερόμενος στους οπαδούς, είπε: «Μόνο καλά λόγια μπορώ να πω για τους οπαδούς. Δεν είναι εύκολο να πω τι ατμόσφαιρα δημιουργούν, πρέπει να τη ζήσει κάποιος. Οι οπαδοί είναι εντελώς διαφορετικοί από ότι στην Αγγλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: