Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

SUPERLEAGUE: "Ασφαλιστική κάλυψη του Πρωταθλήματος"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας της Superleague με τη La vie Assurances παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μποροβίλος. Σημειώνεται ότι η La Vie Assurances είναι πλέον και επίσημος υποστηρικτής ασφαλιστικής κάλυψης του Πρωταθλήματος.

«Κοινός μας στόχος είναι η πλήρης ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ-μελών της Superleague. Με δεδομένο ότι οι ποδοσφαιριστές αποτελούν τους πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, η Superleague σε συνεργασία με τη La Vie Assurances εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση των τραυματιών και παρέχει υψηλού επιπέδου περίθαλψη. Η ασφαλιστική κάλυψη περιλαμβάνει την περίοδο προετοιμασίας των ομάδων και την αγωνιστική περίοδο, περιλαμβανομένων των αγώνων play-off», τόνισε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Superleague.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ARCHIMEDES GLOBAL και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της La Vie Assurances Γιάρον Ινμπάρ δήλωσε τα εξής: «Η συνεργασία μας με τη Superleague μπαίνει φέτος στην τρίτη χρονιά συνεχούς ασφάλισης με θετικά και για τις δύο πλευρές αποτελέσματα.

Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας που αυτή την χρονιά επεκτείνουμε την συνεργασία μας ως Επίσημος Υποστηρικτής Ασφαλιστικής Κάλυψης του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Η La Vie Assurances εξειδικεύεται στις ασφαλίσεις Υγείας και έχει αποκτήσει την τεχνογνωσία και τον αναγκαίο επαγγελματισμό ώστε να ασφαλίζει και να διαχειρίζεται δύσκολους κινδύνους όπως αυτός της κάλυψης Ατυχημάτων και Ασθένειας αθλητών».

Την σεζόν 2008 – 2009 στα νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών νοσηλεύτηκαν 36 ποδοσφαιριστές, και το κόστος νοσηλείας τους ανήλθε στις 200.000€. Σε νοσοκομεία εκτός Ομίλου νοσηλεύτηκαν περίπου 25 ποδοσφαιριστές, με τα έξοδα περίθαλψης τους να φτάνουν τις 94.000€. 28.000€ σε φυσικοθεραπείες και 20.000€ σε πρόσκαιρη ολική ανικανότητα, ενώ 25.000€ δαπανήθηκαν σε ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις. Ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που καλύπτονται ανέρχονται στους 500 περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: