Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

«Deal» που εντυπωσίασαν!

cska_sofia.jpgΗ οικονομική κρίση έχει κάνει την εμφάνισή της στο ποδόσφαιρο και αρκετά μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ αναζήτησαν έσοδα για να βγουν αλώβητα. Λίβερπουλ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Γουέστ Χαμ εντυπωσίασαν με τις νέες συμφωνίες.

Η Λίβερπουλ ήταν η ομάδα που εντυπωσίασε με τις χορηγίες της, αφού η νέα συνεργασία με τη «Standard Chartered Bank» θα της βάλει στα ταμεία αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Εντυπωσιακή συμφωνία για το μέγεθος του Βουλγαρικού ποδοσφαίρου έκανε η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ενώ μεγάλη οικονομική ανάσα πήρε και η Γουέστ Χαμ. Αναλυτικά:


Λίβερπουλ - Standard Chartered Bank
Το ρεκόρ της Γιουνάιτεντ ανήκει πλέον στο παρελθόν, αφού η συμφωνία της Λίβερπουλ με τη «Standard Chartered Bank», ένα από τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στον κόσμο θα την κάνει πλουσιότερη κατά 90 εκ. ευρώ. Η συνεργασία με τον συγκεκριμένο χορηγό θα έχει διάρκεια τέσσερα χρόνια. (22,5 εκ. ευρώ τη σεόν).

ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Globul
Μπορεί για τις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες η συμφωνία της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας «Globul» να μην προκάλεσε καμία αίσθηση, ωστόσο για τη Βουλγαρία ήταν ένα τεράστιο «deal». Η σύμβαση θα έχει διάρκεια δυο ετών, με την ΤΣΣΚΑ να βάζει στα ταμεία της 1,5 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία προβλέπει επίσης τη χορηγία της «Globul» στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Γουέστ Χαμ - Macron
Σημαντική συμφωνία για τη Γουέστ με την ιταλική εταιρεία αθλητικών ειδών «Macron». Τα «σφυριά» υπέγραψαν σύμβαση διάρκειας τριών ετών συνολικής αξίας 112 εκ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι κάθε σεζόν θα έχει για μεταγραφικές κινήσεις 4 εκ. ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: