Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Eξομαλύνεται η κατάσταση στον ΠΑΟΚ


Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης Η κρίση με αφετηρία την ήττα από τον Ολυμπιακό εξομαλύνεται μέσω της τακτικής χαμηλών τόνων που επέλεξε ο Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν αποφάσισε αλλαγές και οι επόμενες μέρες δεν επιφυλάσσουν κάτι πολύ διαφορετικό από ότι συνέβη μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δεν αναμένεται να προκύψουν εντυπωσιακές ανατροπές. Οι πρώτες σκέψεις για αλλαγές φαίνεται να έχουν εγκαταλειφθεί με δεδομένο ότι έγιναν υπό το κράτος εκνευρισμού και έντασης από την ήττα της Κυριακής.

Οι δύο αναμετρήσεις που ακολουθούν, κρίθηκαν σημαντικές για το μέλλον της φετινής πορείας. Στελέχη της διοίκησης ανέφεραν χθες ότι αν θα πρέπει να περιμένουμε ορισμένες αλλαγές, σε οποιονδήποτε τομέα, θα τις καταγράψουμε την ερχόμενη εβδομάδα.

Θέλουν να περάσουν οι αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο, όπου επιβάλλεται η επιτυχία για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και στη συνέχεια θα εφαρμοστούν νέα μέτρα.

Η διοίκηση, σε πρώτη φάση, επιλέγει την πολιτική της ισορροπίας και όχι της σύγκρουσης, κάτι το οποίο ακολουθεί ο Φερνάντο Σάντος, όπως αποδεικνύεται στα κατ΄ εξακολούθηση παραπτώματα των ποδοσφαιριστών του.

Συμφωνήθηκε και ελπίζουν ότι μια νέα συζήτηση, μετά και τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ανάμεσα στον Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του, θα γίνει υπό καλύτερες συνθήκες για να οδηγήσει σε μέτρα αντιμετώπισης και κυρίως πρόληψης κρίσεων.

Τα πειθαρχικά παραπτώματα και όσες συνέπειες επιφέρουν στον αγωνιστικό τομέα, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που ακόμη δεν έχει αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Αν κρίνουμε από το νέο κρούσμα με τον Πάμπλο Γκαρσία να δυσαρεστείται στην αντικατάστασή του από τον Ίβιτς, κάποιοι δεν βάζουν μυαλό με τίποτε ή δεν φοβούνται γιατί δεν τιμωρούνται ή τα πρόστιμα και οι τιμωρίες δεν τους ανησυχούν και θα πρέπει ίσως να απομακρυνθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: