Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΛΑΡΙΣΑ: Στήριξη διοίκησης σε Ουζουνίδη


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η διοίκηση της Λάρισας πήρε θέση για την προβληματική αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος. Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ Κώστας Κωνστάντος ήταν εκείνος που μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Λάρισας, εξηγώντας την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των «βυσσινί», κάτι που περίμεναν όλοι να κάνει ο Κώστας Πηλαδάκης.

Ο κ.Κωνστάντος τόνισε πως υπάρχει έντονο πρόβλημα στο σύλλογο και πρέπει να λυθεί άμεσα προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί με καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο άμεσο μέλλον. «Πρέπει να καθίσουν κάτω και ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές, να δουν ποια είναι τα λάθη τους και να τα διορθώσουν τώρα που είναι νωρίς. Μας ενδιαφέρει να παίξει η ομάδα αυτό που μπορεί να παίξει, γιατί έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Το θέμα είναι να καταλάβει ο καθένας τι ζητεί ο προπονητής και να το κάνει μέσα στο γήπεδο. Και, καλώς ή κακώς, φτάνουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος για να επανέλθει η ηρεμία».

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της θεσσαλικής ΠΑΕ δήλωσε πως ο Ουζουνίδης δεν βρίσκεται σε επισφαλή θέση. «Δεν έχει τεθεί κανένα θέμα Ουζουνίδη. Εχουμε αντιληφθεί πλήρως και τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο προπονητής και ότι υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες. ‘Οπως και έχουμε αντιληφθεί ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν κάνουν αυτά που θέλει ο προπονητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: