Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Διχάζει ο Μπελούτσι

bellu.jpgΣτη μέση έχει χωρίσει το Οπόρτο ο Φερνάντο Μπελούτσι. Η απόφαση του προπονητή της Πόρτο, Ζεσουάλδο Φερέιρα να αφήσει εκτός πλάνων στα τελευταία ματς τον πρώην άσο του Ολυμπιακού έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των παλαίμαχων άσων της ομάδας που τον κριτικάρουν για τις επιλογές του.

Ο Φερέιρα προτιμά να χρησιμοποιεί στη θέση του Αργεντινού μέσου τον Κολομβιανό, Φρέντι Γκουαρίν, ο οποίος πάντως δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να δικαιώνει τον προπονητή του. Ο Μπελούτσι δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στις αναμετρήσεις με την Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ και την Μπράγκα για το πρωτάθλημα.

Ο Εδουάρδο Λουίς, παλαίμαχος άσος που είχε αναδειχθεί το 1987 πρωταθλητής Ευρώπης με την Πόρτο, τόνισε για την επιλογή του Φερέιρα να βάζει τον Γκουαρίν αντί του Μπελούτσι τα εξής: «Ο Μπελούτσι είναι πολύ δημιουργικός ποδοσφαιριστής αλλά και πολύ καλύτερος από τον Γκουαρίν. Ήταν αισθητή η απουσία του στο ματς με την Τσέλσι και δεν καλύφθηκε η απουσία του».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και και τα λόγια εντός άλλου παλαίμαχου άσου της Πόρτο του Ροδόλφο Ντος Ρέις Φερέιρα, ο οποίος από την πλευρά του τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο Φερέιρα για πιο λόγο δεν παίζει ο Μπελούτσι. Είναι πολύ σημαντικός για τον σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: