Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Με "Λόλο" και Σμόγιε ο Πανιώνιος


Ο Εστογιάνοφ σε προσπάθεια του Η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη ολοκληρώθηκε και ο Εμίλιο Φερέρα ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή περιλαμβάνεται για πρώτη φορά ο Φαμπιάν Εστογιανόφ για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και ο Ντάριο Σμόγιε.

Ο Ουρουγουανός βέβαια, πολύ δύσκολα θα είναι και στον πάγκο, καθώς ακόμα δεν είναι απολύτως έτοιμος και ο Φερέρα δεν θέλει να ρισκάρει πιθανή υποτροπή του. Από την άλλη πλευρά και ο Σμόγιε είναι πλέον απολύτως καλά, αλλά δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα. Πάντως ο Φερέρα φαίνεται να ετοιμάζει αλλαγές στο κέντρο της άμυνας και έτσι δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή τους Λάτκα, Κοντοέ και να αφήσει εκτός τους Ομο, Σιόβα.

Παράλληλα και στο κέντρο, ο Καστελιόνε φαίνεται να κερδίζει μία θέση δίπλα στον Νικολάου, ενώ επιστρέφει και ο Κουμορτζί. Οπως όλα δείχνουν, αυτός που θα μείνει στον πάγκο, θα είναι ο Σίτο Ριέρα.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Μπέλιτς, Ανδριόλας, Μανιάτης, Γουέλιγκτον, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοές, Τζαβέλλας, Σμόγιε, Νικολάου, Καστελιόνε, Σκούφαλης, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σίμωσης, Ρεκόμπα, Μπάλαμπαν, Ριέρα, Εστογιάνοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: