Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Προφανής λύση η απόλυση

Οσο περνάει ο καιρός, θεωρώ πως ο άνθρωπος γίνεται σοφότερος, ειδικά σε θέματα που τον αφορούν. Ο καθείς και στον τομέα του, έτσι;

Ηταν φθινόπωρο του 2002, οι περισσότεροι (παλιοί αναγνώστες, γαρ…) θα θυμάστε τι είχα χώσει στον Φερνάντο Σάντος και τα έργα του (;) στον Παναθηναϊκό. Οταν εφυγε, ήταν –ας πούμε- μια μικρή προσωπική δικαίωση και όχι με ορθή εκτίμηση ή πρόβλεψη.

Και φυσικά ουδείς, ούτε εγώ, εκμηδένισε τον Πορτογάλο. Ο οποίος όμως είναι προφανές πως δεν κάνει πια για τον ΠΑΟΚ.

Δεν λέω, μπάλα είναι και είναι πουτάνα. Αλλά sorry ρε καρντάσια, τέτοιο ματς, 1-0 μπροστά από το 10ο λεπτό και όλοι πίσω, γιουρούσι και όπου βγει; Νισάφι πια.

Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ γαμώτο. Δεν πάει μπροστά έτσι, όχι επειδή έχασε από τον Ολυμπιακό. Επειδή παίζει έτσι κι επειδή έχει αυτή τη νοοτροπία.

Ο ΠΑΟΚ πήρε φέτος καλούς παίκτες, ικανούς να τον κάνουν να παίξει γρήγορο και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ουδείς το αμφισβητεί αυτό. Ουδείς εκτός από τον προπονητή του, που τα κάνει μαντάρα εδώ και μήνες.

Υπάρχει αντίλογος; Προφανώς. Ένα κάρο παίκτες τον εμπιστεύτηκαν, ο Ντέμης και ο Ζαγοράκης ξεκινώντας το παραγοντιλίκι και το προεδριλίκι επέλεξαν αυτόν. Ναι, οι παίκτες θαρρώ πως ξέρουν καλύτερα, δούλεψαν μαζί του.

Τότε τι στο διάολο φταίει, υπάρχει απάντηση; Φωνή βοώντος…

Δεν νομίζω πως υπάρχει απάντηση. Απλά δεν υπάρχει «χημεία», δεν υπάρχει δέσιμο και το «διαζύγιο» είναι η καλύτερη και προφανής λύση. Ενα ηλεκτροσόκ για να αφυπνιστεί ο ΠΑΟΚ.

ΥΓ. Παλιότερα είχα, μέσω της στήλης, μια κόντρα με τους Snakes, τους φίλους του ΟΦΗ που έχουν σταθεί όσο κανείς άλλος δίπλα στη μεγάλη αυτή ομάδα.
Ξέρετε τι θέλω όμως; Να βρουν τον μαλάκα που μπήκε στο γήπεδο στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα, να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία του και να του κόψουν το γήπεδο.
Η άτιμη η Β’ Εθνική, ρε μάγκες, θέλει υπομονή, θέλει κόσμο και γήπεδο-κλουβί αλλά όχι μπουρδέλο. Αν φάει η ομάδα 2-3 αγωνιστικές τιμωρία και τρέχει στη Ρόδο και στην Πάτρα, δεν είναι κρίμα να χάσει έδαφος τόσο νωρίς.
Βρείτε τον. Μάγκες θα είστε, και πάλι.Koubanezos

Δεν υπάρχουν σχόλια: