Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΟΝΙΟ: Ζει ένα δράμα


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης του ΠΑΟΚ, Μάρκος Αντόνιο διανύει μία από τις δυσκολότερους περιόδους της ζωής του. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν πως έχει καρκίνο στο φάρυγγα.

«Αρχικά είχα ενοχλήσεις στο πόδι και εν συνεχεία στο λαιμό. Οι γιατροί στην Ελλάδα μού είχαν πει πως ήταν μία μικρή μόλυνση. Όμως πέρασαν δύο μήνες και οι πόνοι συνεχίζονταν», ανέφερε αρχικά μιλώντας στη «L’ Equipe».

Και συνέχισε: «Ο προπονητής μού είπε να εξεταστώ στο Οπόρτο και εκεί η σύζυγός μου, που είναι από την Πορτογαλία, με έστειλε στον οδοντίατρό της κι αυτός μου είπε να πάω αμέσως σε έναν ειδικό για εξετάσεις. Κρίθηκε ότι είναι αναγκαίο να υποβληθώ αμέσως σε επέμβαση για καρκίνο στον φάρυγγα».

Ο Μάρκος Αντόνιο έχει προβλήματα και στα επαγγελματικά του. Όπως καταγγέλει, η Οσέρ δεν του καταβάλει τον μισθό που προβλέπεται από το συμβόλαιο του, ενώ δεν του έχει ανανεώσει και την άδεια εργασίας (έχει λήξει από τις 11 Ιουλίου), με αποτέλεσμα να ακολουθεί θεραπεία στην Πορτογαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: