Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Μετράει ώρες ο Βούκοτιτς, διαψεύδει ο Σταματόπουλος


Γιώτης Σταματόπουλος Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχίσει για πολύ να είναι τεχνικός του Λεβαδειακού. Ο Γιάννης Κομπότης φαίνεται πως έχει πάρει την απόφασή του για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και αναζητάει πλέον τον αντικαταστάτη του.

Ενα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί ως υποψήφιοι για να αναλάβουν την ομάδα της Λιβαδειάς, είναι και αυτό του Γιώτη Σταματόπουλου. Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου, παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και η παρουσία του στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου της Λιβαδειάς, πυροδότησε τα... σενάρια.

Ο ίδιος πάντως σε δηλώσεις του διέψευσε κατηγορηματικά όλα αυτά και τόνισε: "Είμαι στην Ελλάδα εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Εχω παρακολουθήσει δέκα παιχνίδια διαφόρων κατηγοριών και θα δω και άλλα τις επόμενες ημέρες. Δεν είχα καμία επαφή με καμία ομάδα για να αναλάβω την τεχνική της ηγεσία. Ζω από το ποδόσφαιρο και είναι φυσικό να πηγαίνω σε γήπεδα, προκειμένου να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου. Αλλωστε στην Λιβαδειά πήγα για να δώ δύο παιδιά με τα οποία συνεργάστηκα άψογα στον Πανιώνιο. Τον Γιώργο Μπάρκογλου και τον Δημήτρη Κοιλιάρα, ο οποίος όμως δεν ήταν στην αποστολή του Εργοτέλη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: