Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Τι είχε γράψει ο Σκόρδας για τον Ντάκο

skordas_ekdilosi.jpgΑιχμές κατά της διαιτησίας του Ντάκου στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη είχε αφήσει ο Λάμπρος Σκόρδας πριν απο τον αγώνα της Κυριακής σε σχόλιό του στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «Αθλητικά Νέα». Ο πρόεδρος των «κίτρινων» επικαλέστηκε την περυσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, στην οποία αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε ευνοήσει τον Παναθηναϊκό.

Αυτό το κείμενο δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Πρωταθλητής και συγκεκριμένα η στήλη «Κύριε Πρόεδρε».

Το κείμενο-σχόλιο του Σκόρδα: «Ας πούμε όμως και λίγα για το σημερινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Εκεί που παίζει ο πρώτος Παναθηναϊκός με τον δεύτερο Άρη. Αυτό είναι το πραγματικό ντέρμπι και όχι αυτά που μας πλασάρουν κάποιοι άλλοι. Ο Άρης αν κερδίσει κάνει ένα μεγάλο βήμα και θα δείξει σε όλους ότι φέτος το μέταλλό του είναι για μεγάλα πράγματα. Στην πόλη μας, για μένα βέβαια δεν είναι παράξενο, λίγα πράγματα ειπώθηκαν γι αυτό το παιχνίδι. Λίγα ειπώθηκαν και για τον διαιτητή που όρισε η ΚΕΔ. Τον Ντάκο που τον είχαν ορίσει και πέρυσι πάλι στο ίδιο ματς, μόλις είχε γίνει η αποπομπή Ψυχομάνη και η αλλαγή στην ΚΕΔ. Τότε που άρχισε και η επίδειξη δύναμης του Νίκου Πατέρα», γράφει ο Λάμπρος Σκόρδας.

Για να συνεχίσει: Τι έκανε ο Ντάκος; Αφού είδε ότι που έσπρωχνε με τα σφυρίγματά του τον Παναθηναϊκό χωρίς αποτέλεσμα για ένα ημίχρονο, έδωσε πέναλτι σε μια λιποθυμία του Ζιλμπέρτο Σίλβα, μέσα στην περιοχή του Άρη, στο πρώτο λεπτό της επανάληψης. Έτσι το «καθάρισε» εκείνο το ματς. Και δε νομίζω ότι θα κάνει κάτι διαφορετικό σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: