Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Είδε το... φως της νίκης ο Πανσερραϊκός!


Φάση από τον αγώνα Αιγάλεω - Πανσερραϊκός Ο Πανσερραϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Αιγάλεω με 1-0 χάρη σε τέρμα του Αθανασιάδη λίγο πριν από την εκπνοή. Το ματς πάντως θα μείνει στην... ιστορία για τη δεκάλεπτη διακοπή του, επειδή δεν υπήρχε... φως!

Συγκεκριμένα, στο 70' της αναμέτρησης ο διαιτητής Κοτσιαύτης διέκοψε τον αγώνα γιατί δεν υπήρχε ορατότητα! Και αυτό επειδή οι προβολείς στο γήπεδο του Ελληνικού δεν άναβαν με συνέπεια οι παίκτες να μην μπορούν να αγωνιστούν. Απόχώρησε λοιπόν προς τα αποδυτήρια αλλά τελικά μετά από λίγο επέστρεψε και το ματς επανάρχισε.

Ο Πανσερραϊκός, στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, κατάφερε στο 75' να φτάσει στο γκολ με κεφαλιά του Αθανασιάδη έπειτα από σέντρα του Γαλανόπουλου από τη δεξιά πλευρά.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, όμως, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στοην αγωνιστικό χώρο λογω αποβολής του Σκάγκλια με δεύτερη κίτρινη κάρτα, εντούτοις κράτησαν τη νίκη μέχρι το τέλος.

Κορυφαίος του Πανσερραϊκού ήταν ο Τάντιτς, που αποτέλεσε τον... κινητήριο μοχλό της ομάδας του, η οποία είχε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό του.

Στο... 93' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Δήμου, ο οποίος χτύπησε στο πρόσωπο εκτός φάσης τον Τάντιτς.

Αιγάλεω (Βασίλης Βούζας): Ταμπάσης, Ουμουρί, Βάσι, Τσιρογιάννης, Δήμου, Αυλωνίτης (82' Φρίμπονγκ), Σκάρος, Τρέχο, Τσαμπούρης, Βούγιτς (46' Πουλάκος), Ουλάϊ (60' Λόπες).
Πανσερραϊκός (Γκιγέρμο Oγιος): Κυριακίδης, Ριμόλντι, Γεωργίου, Παπάζογλου, Κάστρο, Τάντιτς, Αθανασιάδης (90' Καλί), Γαλανόπουλος, Κωνσταντινίδης (85' Βοσκόπουλος), Λεοζίνιο (63' Γεωργιάδης), Σκάγκλια

Δεν υπάρχουν σχόλια: