Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΒΟΥΤΣΙΑΣ:ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΥΡΩΠΗ!

Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Ο νεαρός άσσος του Ηρακλή, Πασχάλης Βουτσιάς φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» και μίλησε για την μέχρι στιγμής παρουσία του στην ομάδα αλλά και για τους στόχους της, τόνισε ότι δεν περίμενε να πάρει τόσο γρήγορα ευκαιρίες από τον προπονητή του και τον ευχαρίστησε ενώ ανέφερε επίσης ότι η ομάδα έκανε πολύ καλό ξεκίνημα και έχει ως στόχο της έξοδο στην Ευρώπη


Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» μίλησε σήμερα ο νεαρός άσσος του Ηρακλή, Πασχάλης Βουτσιάς, που τελευταία έχει κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα και έχει εντυπωσιάσει τους φίλους της ομάδας με τις ικανότητες του.
Μιλώντας για τις 2 παρουσίες του στην ενδεκάδα του Ηρακλή, ο Πασχάλης Βουτσιάς τόνισε :
«Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να μου δοθούν τόσο νωρίς οι ευκαιρίες στον Ηρακλή. Προσωπικά πάντως ένοιωθα πάντα έτοιμος και είχα δουλέψει σκληρά, θέλω πάντως να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη και ελπίζω να τον δικαιώσω στην συνέχεια»
Για το πως αντιμετώπισε το ντεμπούτο αλλά και τον αγώνα με την Λάρισα, ο νεαρός άσσος είπε :
«Ήμουν κατάλληλα προετοιμασμένος ενώ με στήριξαν πάρα πολύ οι συμπαίκτες μου και το τεχνικό τημ πριν από τους αγώνες που αγωνίστηκα. Έτσι δεν είχα κανένα πρόβλημα και νομίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά. Στον αγώνα με την Λάρισα μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και νομίζω ότι φάνηκε ότι όλοι μας, στο μυαλό και στην καρδιά είχαμε την εντύπωση ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο, έτσι το βλέπαμε και έτσι αγωνιστήκαμε για την νίκη»
Αναφερόμενος στην θέση που αγωνίζεται και στους στόχους της ομάδας, τόνισε :
«Η φυσική μου θέση είναι δεξιά στην μεσαία γραμμή και εκεί άλλωστε με χρησιμοποιεί ο προπονητής μου. Στόχος της ομάδας φέτος είναι να κερδίσουμε την έξοδο μας στην Ευρώπη. Κάναμε καλό ξεκίνημα και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο, η χρονιά λοιπόν κυλάει καλά μέχρι στιγμής, ελπίζουμε να έχουμε λίγη τύχη και όλα θα πάνε καλά»
Τέλος, για τον αγώνα με την Καβάλα, ο Πασχάλης Βουτσιάς είπε τα εξής :
«Από σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία για τον αγώνα στην Καβάλα, όπου θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πάρουμε την νίκη και τους 3 βαθμούς για να συνεχίσουμε την καλή πορεί στο πρωτάθλημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: