Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

«Μας έκλεψαν»!

palermo_argentina_peru_offside.jpgΜπορεί στην Αργεντινή να πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη επί του Περού, στη Λίμα όμως οι διαμαρτυρίες κατά του Βολιβιανού διαιτητή, Ρενέ Ορτούμπε, δεν έχουν κοπάσει. Τα ΜΜΕ της χώρας κάνουν λόγο για κλοπή, αναφερόμενα κυρίως στην φάση του 2-1, καθώς υποστηρίζουν δίκαια πως ο Παλέρμο βρίσκεται σε θέση οφσάιντ.

«Μας λήστεψαν», «Ένας από τους συμπατριώτες του Έβο Μοράλεζ (σ.σ. του προέδρου της Βολιβίας με την οποία υπάρχει αντιπαλότητα) μας έκλεψε», είναι μερικές από της ατάκες που υπάρχουν σε εφημερίδες της χώρας.

Οι διαμαρτυρίες των Περουβιανών βασίζονται στην εμφανή θέση οφσάιντ από την οποία έδωσε τη νίκη στην Αργεντινή ο Παλέρμο στις καθυστερήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαιτητής ήταν ακριβώς δίπλα στον 35χρονο φορ και έβλεπε ξεκάθαρα πως δεν καλυπτόταν από κανέναν αντίπαλο, ούτε καν από τον τερματοφύλακα. Παράλληλα, κάνουν λόγο για μη καταλογισμό πέναλτι του Χάιντσε πάνω στον Σολάνο, ενώ αναφέρουν πως ο Ορτούμπε δεν έδωσε φάουλ ακριβώς έξω από την περιοχή καθώς προτίμησε να σφυρίξει το τέλος του παιχνιδιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: