Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Τσεκάρει Τάτο

tatos.jpgΟ Ολυμπιακός δεν κοιτάει μόνο την αγορά της Λατινικής Αμερικής αλλά και την εγχώρια. Οι πρωταθλητές φέρεται να έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Ανδρέα Τάτο του Ατρομήτου. Ο Ανδρέας Νινιάδης παρακολούθησε από κοντά τον 20χρονο μέσο και έμεινε ευχαριστημένος. Αγγλικές «σειρήνες» για Αβραάμ. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν θέλει εξωτερικό αλλά μόνο Ολυμπιακό. Ζίκο: «Πηγαίνετε στην παραλία».


Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει στραμμένο το βλέμμα του στην αγορά της Βραζιλίας λόγω και του Ζίκο στην τεχνική ηγεσία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ερυθρόλευκοι δεν κοιτάνε και ότι εξαιρετικό υπάρχει από την ελληνική αγορά.
Ο Ανδρέας Νινιάδης είχε βρεθεί την περασμένη εβδομάδα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για να δει την συνάντηση του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο. Τα μάτια του ερυθρόλευκου σκάουτερ ήταν πάνω στον Τάτο. Ο 20χρονος μέσος της ομάδας του Περιστερίου έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στους «κυανέρυθρους» και όπως αναφέρει η «Sportday» ο Νινιάδης συγκέντρωσε εξαιρετικά στοιχεία για τις ικανότητες του Τάτου.
Στο λιμάνι δεν έχουν προσεγγίσει ακόμα τον Ατρόμητο αλλά αν ο Τάτος συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό ο Ολυμπιακός δεν θα αργήσει να χτυπήσει την πόρτα του συλλόγου των Δυτικών Προαστίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: