Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Νοκ άουτ ο Ρονάλντο

portugal_ronaldo.jpgΕκτός του παιχνιδιού με την Μάλτα που θα κρίνει την πρόκριση της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ θα μείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο άσος της Ρεάλ τραυματίστηκε και πάλι στον αστράγαλο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Ουγγαρία και ζήτησε από τον Κάρλος Κεϊρόζ να αποχωρήσει από την αποστολή της Εθνικής και να επιστρέψει στην Μαδρίτη.


«Μετά τις ιατρικές εξετάσεις, που έδειξαν ότι δεν έχει επέλθει πλήρης ανάρρωση στον δεξιό του αστράγαλο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε άδεια να αποχωρήσει από την αποστολή της εθνικής ομάδας», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε η πορτογαλική ομοσπονδία.

Ο Ρονάλντο είχε τραυματιστεί πριν από περίπου δέκα μέρες, σε αγώνα της Ρεάλ με την Μαρσέιγ και έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τους Μαγυάρους. Τελικά, έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Κεϊρόζ αλλά μόλις στο 27ο λεπτό αποχώρησε καθώς ξαναχτύπησε στον αστράγαλο με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή. Πλέον, θα εξεταστεί από ανθρώπους της Ρεάλ και θα αποσαφηνιστεί πόσο καιρό θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: