Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Παραιτήθηκε ο Τερίμ από την εθνική Τουρκίας


Ο τεχνικός της εθνικής Τουρκίας Φατίχ Τερίμ Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Τουρκίας έθεσε ο Φατίχ Τερίμ, μετά την ήττα από το Βέλγιο με 2-0, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας. Μετά το αποτέλεσμα αυτό η Τουρκία έχασε κάθε ελπίδα πρόκρισης για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Ο Τύπος της Τουρκίας αναφέρει ότι το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με την Αρμενία θα είναι το τελευταίο του Τερίμ στον πάγκο της εθνικής ομάδας: "Γνωρίζω πως υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να με κάνουν ν' αλλάξω γνώμη, αλλά η απόφασή μου δεν αλλάζει" φέρεται να δήλωσε ο Τερίμ, του οποίου το συμβόλαιο με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας λήγει το 2012. Τον τελευταίο καιρό φημολογείται έντονα ότι ο έμπειρος προπονητής έχει δεχτεί πρόταση από την ιταλική Νάπολι.

Αξίζει να επισημανθεί, ότι ο Τερίμ είχε παραιτηθεί άλλη μία φορά στο παρελθόν και συγκεκριμένα μετά την ήττα στον ημιτελικό του EURO 2008 από τη Γερμανία, ωστόσο, πείστηκε να συνεχίσει στο τιμόνι της εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: