Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Πέταξαν στον Εύοσμο οι "μαυραετοί"!


Ο Τόνι Γκονθάλεθ πανηγυρίζει με τους συμπάικτες του στον Πιερικό Ενα ξέσπασμα τριών λεπτών ήταν αρκετό για τη Δόξα Δράμας προκειμένου να... αλώσει τον Εύοσμο και να κερδίσει 2-0 το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη σε ένα παιχνίδι που ήταν ισορροπημένο. Περισσότεροι από χίλιοι Δραμινοί πανηγύρισαν την επιτυχία.

Οι δύο αντίπαλοι αναζήτησαν τη νίκη και μέχρι το 73' ο αγώνας ήταν αμφίρροπος. Ωστόσο, στο σημείο αυτό ο Πακάλτσης με κεφαλιά και έπειτα από αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων, έβαλε μπροστά στο σκορ τους "μαυραετούς".

Ο Αγροτικός Αστέρας βγήκε μπροστά για την ισοφάριση και στο 75' δέχθηκε τον απόλυτο αιφνιδιασμό όταν ο Μαρκόφσκι βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Διλμπέρη και με πλασέ, ανέβασε το δείκτη του σκορ.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους Θεσσαλονικείς μετά τις αποβολές των Βαγγελόπουλου στο 87' και Δινόπαππα τρία λεπτά αργότερα. Στο 90' αποβλήθηκε και ο Γκίκας της Δόξας. Ολοι τους αντίκρισαν από δύο κίτρινες κάρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: