Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

«Πληρώνει» τα νεύρα της η Σερένα

serena_semi_usopen09.jpgΠρόκειται για μία από τις κορυφαίες τενίστριες παγκοσμίως. Αυτό όμως δεν την κάνει διαφορετική από τις άλλες συναθλήτριές της, στην αντιμετώπιση που πρέπει να έχει από το κυβερνόν σώμα του αθλήματος. Η Σερένα Γουίλιαμς παρά τους όποιους τίτλους της και τη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη κινδυνεύει να μείνει εκτός από τη σειρά των Γκραν Σλαμ της ερχόμενης περιόδου, μετά την ανάρμοστη συμπεριφορά της στο US Open.

Η επίθεση στην επόπτρια του αγώνα, στη διάρκεια της αναμέτρησής της με την Κιμ Κλάιστερς στα ημιτελικά και τα λόγια που φέρεται να είπε, πιθανώς να στοιχίσουν ακριβά στην 28χρονη Αμερικανίδα. Μπορεί να τιμωρήθηκε αρχικά με 10.000 πρόστιμο, ωστόσο, όπως δήλωσε η εκτελεστική διευθύντρια της WTA, Στέισι Άλαστερ μέχρι το τέλους του έτους θα ανακοινωθεί αν θα της επιβληθεί ακόμη μεγαλύτερη ποινή. Συν τοις άλλοις, υπάρχει και η αρμόδια επιτροπή των Γκραν Σλαμ που εξετάζει την υπόθεση και αναμένεται με τη σειρά της να πάρει θέση στο ζήτημα.

«Πρώτα από όλα θέλω να τονίσω ότι η Σερένα Γουίλιαμς είναι μια σπουδαία πρωταθλήτρια κι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Γνωρίζει ότι έκανε λάθος για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στη Νέα Υόρκη και απολογήθηκε γι' αυτό. Η υπόθεση είναι ακόμη σε εξέλιξη και ερευνάται. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωσε», δήλωσε η Άλαστερ, από το Πεκίνο, όπου διεξάγεται το China Open.

Δεν υπάρχουν σχόλια: