Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Χαμόγελα για Πιλότο


Ο Νούνο Πιλότο... Ενα μικρό θαύμα συνετελέσθη στην περίπτωση του Πιλότο. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους νωρίτερα από τον Ιανουάριο, όπως αρχικά εκτιμήθηκε, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Το ιατρικό επιτελείο του Ηρακλή πήρε την απόφαση να αλλάξει τα σχέδια του, στο θέμα της αποθεραπείας του Νούνο Πιλότο. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος, είναι έτοιμος να ξεκινήσει τρέξιμο. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, ούτως ώστε να συνεχίσει στις εγκαταστάσεις της Μίκρας το υπόλοιπο πρόγραμμα μέχρι την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ηρακλή. Προς το παρών, ο γιατρός Μπάμπης Λαζαρίδης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν πως θα ήταν καλό, ο Πορτογάλος άσος να εξακολουθήσει να πραγματοποιεί το ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα στην πατρίδα του. Αυτό κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, καθώς ο συγκεκριμένος παράγοντας θα βοηθήσει σημαντικά στην ανάρρωση του. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία να έλθει στα τέλη του μήνα στη Θεσσαλονίκη, να μπει στο κλίμα των αποδυτηρίων, να «ζήσει» την ομάδα του, να συναντηθεί με τους συμπαίκτες του, το τεχνικό επιτελείο, τους ιθύνοντες του Ηρακλή και να μιλήσει με τον γιατρό με τον οποίο συνεχίζει να είναι σε διαρκή επικοινωνία.

Ρέμος: Με εγγυήσεις για το μέλλον της ομάδας

Ο Ρέμος, όσο περνούν οι μέρες, εκδηλώνεται ακόμη περισσότερο... Κατά βάση εκδηλώνει την αδυναμία του να συνεχίσει να κυβερνά μόνος το κυανόλευκο καράβι και αναζητεί συγκυβερνήτη ή νέο καπετάνιο. Ωστόσο, οι περισσότεροι αγνοούν τις κινήσεις που γίνονται στην πρωτεύουσα. Το θέμα των Σλοβένων είναι υπαρκτό, αλλά συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να προχωρήσει.

Λέγεται ότι υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Σπανουδάκη!

Κάποιοι προσπαθούν να προλειάνουν το έδαφος για μία δυναμική επιστροφή, αλλά η πόρτα της ΠΑΕ έχει κλείσει.

Είναι ευδιάκριτο ότι ο Ρέμος θέλει να βρει ανθρώπους που θα μπορούν να εγγυηθούν το αύριο του συλλόγου. Επιχειρηματίες που το εκτόπισμά τους δεν θα αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση.

Για να παραχωρήσει ο Ρέμος το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών σε οποιονδήποτε εκδηλώσει ενδιαφέρον απαιτεί να πάρει πίσω τα δικά του χρήματα και των συνεργατών του.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Μπάμπης Ξανθόπουλος, ο οποίος έστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ Ηρακλής, με το οποίο ζητά να του επιστραφούν τα χρήματα που διέθεσε στο διάστημα που ασκούσε διοίκηση στην κυανόλευκη εταιρία.

Ότι κι αν γίνεται στην πρωτεύουσα και όχι μόνο, στα γραφεία του Ηρακλή δεν έχουν να δηλώσουν κάτι επίσημα παραπέμποντας τους πάντες στις πρόσφατες δηλώσεις του Δήμου Πολύκαρπου. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής επεσήμανε ότι ο Αντώνης Ρέμος αναζητά οικονομικούς συμπαραστάτες δεν γνωρίζει όμως να βρίσκεται σε συζητήσεις με οικονομικούς παράγοντες για να αποχωρήσει από τα κοινά της ομάδας. Παράλληλα δεν υπήρξε καμία τοποθέτηση για το εξώδικο που απέστειλε ο Μπάμπης Ξανθόπουλος.

Στη Θέρμη με τον Θερμαϊκό

Το πρόβλημα για τον Ουκρανό τεχνικό στο φιλικό παιχνίδι με τον Θερμαϊκό στη Θέρμη (4μ.μ.), είναι ότι δεν υπολογίζει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες έχουν οι Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι (Πολωνία), Δημήτρης Γιάντσης και Γιώργος Ιωαννίδης (ελπίδων), ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν πέντε ποδοσφαιριστές.

Στους ήδη γνωστούς, Μάουρο Μιλάνο (επιστρέφει την Τρίτη από την Αργεντινή), Ιβάν Μπόσνιακ (συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα), Παναγιώτη Κονέ (ατομικό πρόγραμμα και ασκήσεις γυμναστηρίου) και Ματίας Λέκι (ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο), προστέθηκε ο Πασχάλης Βουτσιάς. Ο Έλληνας μέσος δέχθηκε κτύπημα στο δεξιό αστράγαλο, κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης και το απόγευμα έκανε θεραπεία. Στη λίστα με τις απουσίες, από χθες, ανήκει κι ο Κατσαμπής. Ο αρχηγός ένοιωσε ενοχλήσεις σε παλιό τραύμα και θα μείνει θεατής σήμερα το απόγευμα.

Για τον Πανιώνιο

Την Τρίτη το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα των «κυανόλευκων» με τον Πανιώνιο στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Η φιλοξενούμενη ομάδα ζήτησε 500 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της και το μόνο ερωτηματικό παραμένει η τοποθέτηση ή μην των προστατευτικών στα δύο πέταλα του σταδίου κάτι το οποίο θα έπρεπε να είναι έτοιμο εδώ και ένα μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: