Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Πρώτη με... τεσσάρα η Κέρκυρα!


Ο Μπερνς πανηγυρίζει με τη φανέλα της Κέρκυρας Μόνη πρώτη στην κατάταξη της Β' Εθνικής βρίσκεται η Κέρκυρα μετά τη νίκη της με 4-2 στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που ήταν συγκλονιστική σε εξέλιξη. Χαρακτηριστικό του ματς τα τέσσερα τέρματα που είχαν ήδη σημειωθεί στα πρώτα δεκατρία λεπτά! Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αναγέννηση έχασε για πρώτη φορά.

Στα πρώτα δεκατρία λεπτά της συνάντησης οι περίπου 1.200 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, έζησαν τον... ποδοσφαιρικό παράδεισο μιας και είδαν τέσσερα γκολ! Ο Μπερνς, μόλις στο 3', άνοιξε το σκορ με σουτ, ενώ στο 9' ο Τσίγκας με πέναλτι έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Κουτσόπουλου.

Ωστόσο, στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μπουντούρης με σουτ ισοφάρισε και στο 13' ο Διγγόζης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

Οι δύο ομάδες αναζήτησαν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα και τελικά αυτό το πέτυχαν οι νησιώτες με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, οπότε ο Λουρένσο με κεφαλιά πέτυχε το 3-2.

Στο 65' Κερκυραίοι απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Τσαγγάρη, ο οποίος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 92' όταν σε αντεπίθεση της Κέρκυρας, ο Φλαβίνιο βγήκε απέναντι στον Κουτσόπουλο αλλά ο τελευταίος απέκρουσε την μπάλα, όμως ο επερχόμενος Σίλβα δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: