Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Πέθανε στο γήπεδο 14χρονος ποδοσφαιριστής!


Το σήμα του Αήττητου Σπατών Τραγωδία στα Σπάτα... Το βράδυ της Τρίτης, στη διάρκεια της προπόνησης της Παιδικής και της Παμπαιδικής ομάδας του Αήττητου Σπατών, ο 14χρονος Σπύρος Μπερτόλης σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος. Σοκαρισμένοι όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο, ειδοποίησαν τον γιατρό της ομάδας, που έτρεξε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες μαζί με άλλους παράγοντες των ακαδημιών στον νεαρό αθλητή, που είχε υποστεί ανακοπή.

Στο γήπεδο αφίχθη κινητή μονάδα από το παρακείμενο Κέντρο Υγείας, τελικά όμως δεν κατέστη δυνατόν να αποφευχθεί το μοιραίο. Ο Σπύρος Μπερτόλης διακομίστηκε σε παρακείμενο νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, είδηση που βύθισε στο πένθος την οικογένεια του και σκόρπισε θλίψη στον Αήττητο και σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή. Η κηδεία του Σπύρου Μπερτόλη θα γίνει αύριο το μεσημέρι, στο νεκροταφείο των Σπατών.

Εν τω μεταξύ, τροχαίο ατύχημα είχαν το βράδυ της Δευτέρας οι 16χρονοι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Κερατσινίου (Α΄ Κατηγορία Πειραιά) Αρης Καράμπελας και Νεκτάριος Βέγγος, οι οποίοι διακομίστηκαν στο κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας. Ο πρώτος από τους προαναφερόμενους, ο οποίος οδηγούσε και το μηχανάκι που προσέκρουσε σε τοίχο, βρίσκεται σε κώμα (σταθερή η κατάσταση του), ενώ ο δεύτερος έσπασε το πόδι του και του τοποθετήθηκαν λάμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: