Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Γλιτώνει την τιμωρία!


Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το στρατηγείο της UEFA, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να γλιτώνει την τιμωρία έδρας! Συγκεκριμένα, το κατηγορητήριο των «πράσινων» για τα εντός έδρας ματς με Ατλέτικο Μαδρίτης και Γαλατασαράι, δεν είναι ικανό για να στερήσει από το «τριφύλλι» τον κόσμο του.

Κι αυτό γιατί οι «πράσινοι» οπαδοί ήταν σαφώς πιο ήρεμοι στα τελευταία ματς, ειδικότερα όσον αφορά την χρησιμοποίηση συσκευών λέιζερ. Ασφαλώς, καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και οι κινήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, καθώς και τα σχετικά υπομνήματα που απέστειλαν στη Νιον.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο Παναθηναϊκός θα τη γλιτώσει με χρηματικό πρόστιμο. Η οριστική απόφαση της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα γνωστοποιηθεί εντός των ερχόμενων ημερών.

Τα είπε με Εσπανιόλ
Το πρωί της Τετάρτης ταξίδεψε στην Ισπανία ο Κώστας Αντωνίου μαζί με τον Φάνη Βουτσαρά. Οι δύο άνδρες έπιασαν αμέσως δουλειά. Συγκεκριμένα, είχαν επαφή με τους ιθύνοντες της Εσπανιόλ στην Βαρκελώνη. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν κυρίως οργανωτικά θέματα, αλλά και η λειτουργία των τμημάτων υποδομής

Δεν υπάρχουν σχόλια: