Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

«Ψήνεται» ο Αντριάνο

adriano_11.jpgΣε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον μάνατζερ του Αντριάνο, Ζιλμάρ Ρινάλντι βρίσκονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Μπορεί επίσημα οι «ερυθρόλευκοι» να μην επιβεβαιώνουν τίποτα, ωστόσο είναι κοινό μυστικό ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Φλαμένγκο αποτελεί το διακαή πόθο του Ζίκο για την κορυφή της επίθεσης. Η περίπτωση του 28χρονου άσου είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά οι πρωταθλητές είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρωταθλητή», στέλεχος της διοίκησης του Ολυμπιακού, μίλησε και πάλι με τον Ρινάλντι για να μάθει τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωση του Αντριάνο. Τότε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου άσου του μετέφερε το εξής μήνυμα:

«Αυτά που έχουμε συζητήσει ισχύουν. Συνεχίζουμε κανονικά τις διαπραγματεύσεις κι αν συμφωνήσουμε ο Αντριάνο θα έρθει στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο. Υπάρχει κι ένα θέμα με την εθνική ομάδα, αλλά ξέρει ότι αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις το καλοκαίρι, όπου και αν παίζει, πόσω μάλλον στην ομάδα που έχει προπονητή τον Ζίκο, ο Ντούνγκα δεν πρόκειται να τον ξεχάσει».

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκάθαρη γνώμη για το θέμα του Αντριάνο και μετά τις επαφές που έχουν γίνει γνωρίζουν τι ακριβώς θέλει ο παίκτης για να έρθει στην Ελλάδα και κατά την επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη από την Αμερική, αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως, είναι διατεθειμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση.

Από εκεί και πέρα οι πρωταθλητές δεν μένουν μόνο στον Αντριάνο. Γνωρίζουν τις δυσκολίες αυτή της περίπτωσεις και για αυτό έχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις. Μία από αυτές είναι του Φάνη Γκέκα, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επιθυμούν την απόκτηση του Έλληνα άσου με την μοερφή δανεισμού από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν τον Ιανουάριο, καθώς τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που τον αξιώνει ο γερμανικός σύλλογος κρίνονται πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: