Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Σορλέν: «Καθήκον μας να κερδίσουμε τον Άρη»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σύνθημα νίκης επί του Άρηστο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής έδωσε ο Ολιβιέ Σορλέν στο περιθώριο εκδήλωσης χορηγού του ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος μέσος τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού προέρχεται από δύο συνεχόμενες νικηφόρες εμφανίσεις . «Ο δέκα μέρες που μεσολαβούν γα το ματς της διακοπής του πρωταθλήματος είναι ό,τι καλύτερο για να δουλέψουμε πάνω σε κάποια πράγματα, ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι στο ντέρμπι με τον Άρη»,τόνισε.

Στη συνέχεια ο 30χρονος παίκτης αναφέρθηκε στη αναγκαιότητα ο «Δικέφαλος του Βορρά να κερδίσει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αφού η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Τούμπα. «Όποια ομάδα και να έρχεται στην Τούμπα αποτελεί καθήκον μας να τη νικάμε. Πόσω μάλλον τον Άρη σε ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς και τους φιλάθλους μας». Τέλος ο Σορλέν τόνισε πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πολλή δουλεία ακόμα για να βελτιωθεί. «Η τελευταία μας εικόνα στην Κομοτηνή δεν ήταν καλή. Και επειδή ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα από τον Πανθρακικό πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και να κερδίσουμε».

Χάνουν το ντέρμπι Κονσεϊσάο και Φιλομένο

Οριστικά απόντες από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς. Εκτός ντέρμπι θα είναι και ο Λόυσιο Φιλομένο που ακολούθησε και αυτός ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα οι Βιεϊρίνια και Λίνο θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα της Τούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: