Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Νάνι: «Μας βρίζει συνεχώς ο Φέργκιουσον»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νάνι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον αγγλικό Τύπο. Ο νεαρός χαφ είπε πως ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», σερ Άλεξ Φέργκιουσον, είναι πολύ ιδιότροπος άνθρωπος, εκφράζοντας παράλληλα και το παράπονό του για το ότι δεν αγωνίζεται αρκετά.

«Ο Φέργκιουσον είναι περίεργος άνθρωπος. Είναι σκληρός. Εάν όλα πάνε καλά, είναι εντάξει. Αλλά όταν νομίζει πως κάτι πάει στραβά νευριάζει πολύ. Μπορεί να σε επαινεί τη μια στιγμή και την άλλη να σου φωνάζει. Αν έχει συμβεί και σε μένα; Ναι διάολε! Μου είπε ‘’Νάνι, πως μπόρεσες να το χάσεις αυτό;’’ Φωνάζει σε κάποιους παίκτες μπροστά σε όλους. Κανείς δεν ξεφεύγει, όλοι είμαστε το ίδιο. Ο Γκιγκς και ο Νέβιλ υποφέρουν περισσότερο, επειδή έχουν μεγαλύτερη εμπειρία. Μας βρίζει άσχημα συνεχώς».

Για το ότι δεν αγωνίζεται αρκετά φέτος, δήλωσε εμφανώς απογοητευμένος: «Νομίζω πως υπάρχει μία κακοδιαχείριση από τη Γιουνάιτεντ σε αυτό το θέμα, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα. Εγώ δεν έπαιξα στα δύσκολα ματς με Λίβερπουλ, Τότεναμ και Σίτι. Κανείς ‘‘μικρός’’ δεν έπαιξε σε αυτά ματς. Είμαι λίγο στενοχωρημένος γι’ αυτό. Ο κόσμος περιμένει περισσότερα από μένα αλλά δεν είναι εύκολο. Ξέρω πως θα ήταν καλύτερα αν έβαζα περισσότερα γκολ. Μπορώ να προσφέρω θέαμα στο παιχνίδι, αλλά κανείς δεν μου εγγυάται πως θα αγωνιστώ και στο επόμενο ματς. Αυτό σου καταστρέφει την αυτοπεποίθηση».

Παρά τα πολλά παράπονά του, ο Πορτογάλος, όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ, απάντησε κατηγορηματικά: «Όχι, όχι. Ποτέ δεν σκέφτηκα κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: